ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κλοπ: «Μέχρι και ο καιρός στο Λίβερπουλ είναι καλύτερος από το Μάντσεστερ»

Ο Γερμανός μίλησε για το ντέρμπι, αλλά και για το ενδεχόμενο να προπονήσει ποτέ τους «Κόκκινους Διαβόλους»

Το ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Premier League. Πρόκειται για τη μητέρα των μαχών του αγγλικού ποδοσφαίρου. Φέτος, όμως, το συγκεκριμένο ματς είναι πιο ξεχωριστό από άλλες χρονιές. Κι αυτό γιατί μετά από αρκετά χρόνια έχει βαθμολογικό κίνητρο.

Είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο διεκδικητών του τίτλου στην Premier League. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρίσκονται πλέον στο +3 από την αντίπαλο τους, οπότε, το ματς είναι υψίστης σημασίας. Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις που έκανε πριν από το παιχνίδι αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι η ομάδα του βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά και στο ενδεχόμενο αν ποτέ θα καθόταν στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

«Ποτέ δεν σκέφτηκα πώς θα ήταν στο Μάντσεστερ. Ούτε μια φορά, ούτε ένα δευτερόλεπτο. Επειδή είμαι εντάξει εδώ, είμαι στο σωστό μέρος. Νομίζω ότι μέχρι και ο καιρός είναι καλύτερος στο Λίβερπουλ από ότι στο Μάντσεστερ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση. Παράλληλα, ο Γερμανός τεχνικός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους διάλεξε τη Λίβερπουλ. Όπως τόνισε του αρέσει να βρίσκεται στη θέση του κυνηγού, ενώ ανέφερε πως τα αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα του τα λύνει με… ποδόσφαιρο.

«Τα αγωνιστικά προβλήματα τα λύνεις πάντα με το ποδόσφαιρο»

«Το βρίσκω ευκολότερο να είμαι αυτός που κυνηγάει, εκείνος που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις, ίσως επειδή δεν ήμουν πολύ πιο συχνά στη ζωή μου το αντίθετο. Οι παίκτες μου αντιμετώπισαν και τις δύο καταστάσεις αρκετά καλά. Τα αγωνιστικά προβλήματα τα λύνεις πάντα με το ποδόσφαιρο. Στην περίπτωσή μας, αυτό σημαίνει στην προπόνηση, και αυτό κάνουμε εμείς. Δεν πρόκειται να πούμε στα παιδιά “πρέπει να δημιουργήσετε περισσότερες ευκαιρίες” γιατί αυτό δεν βοηθά, πραγματικά. Σημασία έχει να κάνουμε τα σωστά πράγματα.

Αυτό πρέπει να κάνουμε. Δεν μπορούμε τώρα να κάνουμε τρελαθούμε στην επίθεση και να βάλουμε όλα τα παιδιά μας στην περιοχή. Αυτό θα ήταν πρόβλημα. Πρέπει ακόμα να υπάρχει ισορροπία. Αλλά η εμπιστοσύνη μου σε αυτά τα παιδιά είναι τεράστια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε, και θα είμαστε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κλοπ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση