ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλοπ: «Γνωρίζω γιατί δεν πετάμε φέτος»

Τους λόγους για τους οποίους η Λίβερπουλ φέτος δεν «πετάει» αγωνιστικά, γνωρίζει ο Γιούργκεν Κλοπ, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος.

Για τους λόγους που η φετινή Λίβερπουλ δεν «πετάει», τους πολλούς τραυματισμούς αλλά και την συνέχεια της σεζόν, μίλησε ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Παρόλο που γνωρίζω τον λόγο για τον οποίο δεν πετάμε, περίμενα να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια από όσα έχουμε ήδη. Αυτό με απασχολεί. Ξέρουμε ότι πρέπει να πετύχουμε στο μέλλον και αυτό θα προσπαθήσουμε. Θα δοκιμάσουμε να κάνουμε τη σεζόν καλύτερη από τώρα και στο εξής. Θα το κάνουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας.

Ήξερα από την αρχή πως θα είναι μια δύσκολη σεζόν για εμάς, είμαι σίγουρος πως όλοι το ήξεραν. Οι τραυματισμοί είναι πραγματικά πάρα πολλοί, αυτό είναι ξεκάθαρο. Για να είσαι επιτυχημένος σε μια σεζόν, θα πρέπει να είσαι και τυχερός. Αν δεν είσαι τυχερός, θα έχεις πρόβλημα και αν έχεις πρόβλημα, θα πρέπει να το λύσεις. Η σεζόν όμως δεν θα είναι πλέον τέλεια.

Εμείς βλέπουμε την κατάσταση ως εξής, έχουμε άλλα 15 παιχνίδια και πολλούς βαθμούς να απομένουν, θα πάμε να τους διεκδικήσουμε. Δεν έχει σημασία που είναι οι άλλοι και που θα τερματίσουν, σημασία έχουμε εμείς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, αυτή είναι η δουλειά μας», ήταν τα λόγια του Γερμανού προπονητή.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση