ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλοπ για κοροναϊό: «Φοράω απλά ένα καπέλο μπέιζμπολ»

Απλός, διαφωτιστικός και συναρπαστικός για άλλη μία φορά ο Γιούργκεν Κλοπ τοποθετήθηκε για τον κοροναϊό

Μετά το παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι ήταν φυσικό πως η ήττα των «κόκκινων» θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων. Αυτό όμως που ήθελαν να μάθουν οι άνθρωποι του Τύπου ήταν για το κατά πόσο η νέα απειλή, ο κορονοϊός θα επηρεάσει την Λίβερπουλ.

Όπως ήταν λογικό ο Κλοπ για άλλη μία φορά τους αποστόμωσε όλους. Έδειξε λοιπόν πως το παν στη ζωή δεν είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν άνθρωποι των οποίων η γνώμη μετρά πολύ παραπάνω από έναν απλό προπονητή.

Αυτό που δεν μου αρέσει στη ζωή είναι πως για ένα πολύ σοβαρό πράγμα, η γνώμη ενός προπονητή ποδοσφαίρου είναι σημαντική. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Εάν ρωτούσα εσάς, είστε στην ίδια ακριβώς θέση όπως εγώ.Κλοπ

Κλοπ: «Δεν θα έπρεπε να μιλάω εγώ για τον κορονοϊό»

«Αυτό που δεν μου αρέσει στη ζωή είναι πως για ένα πολύ σοβαρό πράγμα, η γνώμη ενός προπονητή ποδοσφαίρου είναι σημαντική. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Εάν ρωτούσα εσάς, είστε στην ίδια ακριβώς θέση όπως εγώ».

«Οπότε δεν είναι σημαντικό τι λένε οι διάσημοι άνθρωποι. Πρέπει να μιλάμε για πράγματα με σοβαρό τρόπο και όχι να μιλούν άνθρωποι με καθόλου γνώση όπως εγώ. Αυτοί που θα μιλήσουν θα πρέπει να έχουν γνώση ώστε να πουν στον κόσμο τί να κάνει για να είναι όλα καλά ή τί να μην κάνουν.

Δεν θα πρέπει α μιλάνε οι προπονητές ποδοσφαίρου, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πολιτική, κορονοϊός, γιατί εγώ; Φοράω ένα καπέλο μπέιζμπολ και έχω άσχημο ξύρισμα».

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X