ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλοπ: «Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε τώρα για ανανέωση»

Στην πιθανότητα να ανανεωθεί σύντομα το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ αναφέρθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, που τόνισε πως... δεν χρειάζεται βιασύνη, ενώ θα τιμήσει μέχρι τέλους το υπάρχον.

Ο Γερμανός τεχνικός, που οδήγησε την ομάδα μέχρι την κατάκτηση του Champions League, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και τόνισε μέσω της «Daily Telegraph», ότι οι συμφωνίες υπάρχουν για να τηρούνται, ενώ αναγνώρισε τη Μάντσεστερ Σίτι ως φαβορί εκ νέου φαβορί για την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το υπάρχον συμβόλαιο: «Δε θα φύγω πριν λήξει αυτό το συμβόλαιο. Αυτό υποστηρίζω εγώ. Για αυτό είναι σημαντικά τα συμβόλαια. Έχουμε αρκετό χρόνο να κάνουμε συζητήσεις σε αυτό το θέμα, δεν υπάρχει ανάγκη να το κάνουμε τώρα. Είναι τρία χρόνια ακόμη και είναι πραγματικά πολύ νωρίς, για να ανησυχούμε. Είναι απλά ένα συμβόλαιο».

Για τον ανταγωνισμό με τη Σίτι: «Είμαι συγκεντρωμένος απόλυτα στη Λίβερπουλ. Θα ήταν εξαιρετικό να είμαστε ξανά κοντά τη Σίτι, γιατί θα είναι η μόνη μας πιθανότητα να την προσπεράσουμε, μιας και είναι σίγουρα και πάλι το μεγάλο φαβορί. Δεν έχω θέμα με αυτό».

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X