ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κλοπ: «Δεν έχουμε δικαιολογία αν αποκλειστούμε»

Δεν κρύφτηκε πίσω από τα πολλά μαζεμένα ματς του Δεκεμβρίου

24sports team

info@24sports.com.cy

Χωρίς να δώσει ελαφρυντικό σε περίπτωση αποκλεισμού από την Σάλτσμπουργκ, ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε ότι το δύσκολο πρόγραμμα του Δεκεμβρίου δεν είναι ικανό να σταματήσει την Λίβερπουλ.

Νοοτροπία αήττητης ομάδας βγάζει και στις δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δεν κρύφτηκε πίσω από τα πολλά μαζεμένα ματς που έχει να δώσει η Λίβερπουλ το Δεκέμβριο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ματς με την Σάλτσμπουργκ, στο οποίο οι Reds θέλουν έστω τον βαθμό για να προκριθούν στους «16», ο Γερμανός τεχνικός παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ζει μία πρωτόγνωρη κατάσταση και πίεση, όμως, έδειξε αυτοπεποίθηση και απαίτησε από τους παίκτες του την απόλυτη προσήλωση σε όλους τους στόχους.

«Δεν περιμένουμε ότι θα πέσουμε αγωνιστικά. Δεν περιμένουμε και δεν αποδεχόμαστε την καθίζηση. Δεν το λέω μόνο εγώ, το ίδιο και τα παιδιά, ζητάμε από τους εαυτούς μας την υψηλότερη δυνατή συγκέντρωση. Ναι είναι δύσκολο, αλλά υπάρχει μια δουλειά που πρέπει να κάνουμε. Είμαστε ένα σύνολο που βιώνει την πιο έντονη περίοδο της ζωής του και θα προσπαθήσουμε να το ευχαριστηθούμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι κάτι που να μπορεί να μας σταματήσει», ανέφερε συγκεκριμένα ο «Κλόπο».

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση