ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λίβερπουλ για Σάντσο

Ρεπορτάζ που δείχνει τις προθέσεις των κόκκινων

Τα 20 του χρόνια κλείνει σήμερα ο ταλαντούχος, Τζάντον Σάντσο και είναι εξαιρετικά πιθανό να αποχωρήσει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά πολύ δύσκολα θα είναι η Liverpool ο επόμενος προορισμός της καριέρας του, αφού οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν πως δεν αξίζει τα 120 εκατομμύρια, με τα οποία τον κοστολογεί η ομάδα του, σύμφωνα με τον James Pearce.

Ο παίκτης αρέσει στους Reds και παρακολουθούν την εξέλιξή του, αλλά θεωρούν πως δεν έχει φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο για την ώρα, αν και έχει τις προοπτικές να το κάνει στο μέλλον.

Ο James Pearce τονίζει επίσης πως ο Γούργεν Κλοπ θέλει να χτίσει και το μέλλον των Πρωταθλητών Κόσμου γύρω από τον Μο Σαλάχ και δεν έχει σκοπό να του βάλει πωλητήριο, όμως έχει αναφερθεί σε μερικά δημοσιεύματα.

Ο Γερμανός προπονητής πιστεύει πως η επιθετική του τριάδα λειτουργεί και συνεργάζεται πολύ καλά, κάτι που σημαίνει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να διασπαστεί.

Η άφιξη του Τζάντον Σάντσο στο Άνφιλντ θεωρείται και είναι πολύ δύσκολη, αφού και οι οικονομικές απαιτήσεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ κρίνονται υπέρογκες, αλλά και δεν είναι σίγουρο πως θα έχει θέση βασικού στην ενδεκάδα των κόκκινων, αν τελικά μετακινηθεί στους πρωτοπόρους της Premier League.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X