ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λίβερπουλ είναι… «clutch»!

Η απίστευτη χρονιά της Λίβερπουλ οφείλεται και στην συχνότητα με την οποία παίρνει νίκες με γκολ στο τέλος των παιχνιδιών.

Η Λίβερπουλ κάνει μια απίστευτη χρονιά μέχρι στιγμής. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν σταματάει πουθενά, κάνοντας όλη την Ευρώπη να χειροκροτεί αυτό που έχει πετύχει. Και μόνο τις 23 νίκες και την 1 ισοπαλία στο πρωτάθλημα να δει κάποιος, καταλαβαίνει αμέσως για τί πορεία μιλάμε.

Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, πέρα από μια τρομερά δουλεμένη ομάδα, χρειάζεται προσπάθεια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτα. Σε αυτό η Λίβερπουλ παίρνει χωρίς αμφιβολία άριστα, έχοντας βέβαια και στο πλευρό της κάποιες φορές την βοήθεια της τύχης.

Οι “κόκκινοι“, είναι μακράν της δεύτερης η πιο αποτελεσματική ομάδα όταν ένα παιχνίδι φτάνει στο τέλος του. Όχι μόνο σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες της Αγγλίας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Έχει βρει δίχτυα και έχει πάρει βαθμούς τόσες πολλές φορές, που έχει κάνει τις αντιπάλους της να “παραπονιούνται” για την τύχη της. Αλλά επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση, λέει ο λαός και μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει δίκιο.Λίβερπουλ

Δώδεκα ολόκληρες νίκες

Όχι μία, όχι δύο, αλλά δώδεκα ολόκληρες φορές η Λίβερπουλ έχει πανηγυρίσει νίκη με γκολ αργά μέσα στο ματς. Πιο χαρακτηριστικό από όλα φυσικά είναι αυτό του Φιρμίνο απέναντι στην Φλαμένγκο στην παράταση, με το οποίο κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Μάλιστα ο Φιρμίνο είναι και ο ποδοσφαιριστής που χτυπάει στο τέλος περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Από αυτές τις δώδεκα νίκες, οι πέντε έχουν προέλθει από δικό του γκολ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

<