ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φιρμίνο: «Ο Μανέ συνέχεια με αντιγράφει» !(pic)

Ο Βραζιλιάνος ισχυρίζεται ότι ο Μανέ τον αντιγράφει, με τον Σενεγαλέζο να το αρνείται.

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο και ο Σαντιό Μανέ, είναι δύο ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στην Λίβεπρουλ. Οι δυο τους έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την πετυχημένη νέα εποχή της ομάδας και δείχνουν να το απολαμβάνουν. Μακριά από κόντρες και εγωισμούς, ο Κλοπ έχει φτιάξει έναν σύνολο ζηλευτό, που κάθε προπονητής θα ήθελε. Οι σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών του είναι άριστες, ακόμα κι όταν ο ένας…κλέβει τον άλλον.

Ο Φιρμίνο έχει κάθε λόγο να παραπονιέται. Ό,τι πανηγυρισμό κι αν σκαρφιστεί, μετά από λίγες μέρες, βλέπει τον Μανέ να του τον αντιγράφει. Το αστείο στην όλη υπόθεση, είναι ότι ο Σενεγαλέζος πουλάει “τρελίτσα” στον επιθετικό της Λίβερπουλ, ισχυριζόμενος ότι δεν τον αντιγράφει και αντιθέτως εφευρίσκει μόνος του τους πανηγυρισμούς του.

Φυσικά ο Βραζιλιάνος δεν παρεξηγείται από αυτά που του κάνει ο Μανέ. Οι σχέσεις του είναι εξαιρετικές και εντός και εκτός γηπέδου. Πάντα το σύστημα και η προετοιμασία μιας ομάδας είναι το Α και το Ω. Παρόλα αυτά, αν καταφέρεις να παραμερίσεις τους εγωισμούς, μπορείς να φτιάξεις μία τέτοια ομάδα, όπως αυτή της Λίβερπουλ.

Το παράπονο του Φιρμίνο

“Πάντα λέω στον Σαντιό ότι αντιγράφει τους πανηγυρισμούς μου. Αντιγράφει ότι κι αν κάνω. Παράλληλα μου λέει ότι δεν με αντιγράφει κι ότι εμπνέεται μόνος του τους πανηγυρισμούς του. Είναι ένας απίστευτος και αστείος άνθρωπος”μ ανέφερε με χιουμοριστική διάθεση ο Φιρμίνο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X