ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εξέδωσε ανακοίνωση για το ακυρωθέν γκολ του Ντίας η Λίβερπουλ

Πήραν θέση οι κόκκινοι

Επίσημη μορφή πήραν οι έντονες διαμαρτυρίες της Λίβερπουλ, για το γκολ του Λουίς Ντίας που λανθασμένα δεν μέτρησε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Οι «Reds» εξέδωσαν ανακοίνωση για το συμβάν, στην οποία τονίζουν ότι είναι απαράδεκτο το ότι δεν δόθηκε επαρκής χρόνος για να ληφθεί η σωστή απόφαση, ενώ ξεκαθάρισαν την αντίθεσή τους με τον χαρακτηρισμό του ανθρώπινου λάθους, που δόθηκε από την Ένωση Διαιτητών Αγγλίας.

Η ανακοίνωση της Λίβερπουλ:

«Αποδεχόμαστε πλήρως το ότι οι διαιτητές εργάζονται υπό μεγάλες πιέσεις, αλλά αυτές οι πιέσεις υποτίθεται ότι πρέπει να μειώνονται με την ύπαρξη του VAR. Ως εκ τούτου, είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν δόθηκε επαρκής χρόνος για να ληφθεί η σωστή απόφαση και το ότι δεν υπήρξε μεταγενέστερη παρέμβαση.

Το ότι τέτοιες αστοχίες έχουν χαρακτηριστεί ως σημαντικό ανθρώπινο λάθος, είναι επίσης απαράδεκτο. Οι αποφάσεις θα πρέπει να καθορίζονται μόνο με την επανεξέταση και με πλήρη διαφάνεια. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την αξιοπιστία της μελλοντικής λήψης αποφάσεων, όπως ισχύουν για όλους τους συλλόγους, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τέτοιου είδους καταστάσεις δεν θα επαναληφθούν. Στο μεταξύ, θα διερευνήσουμε το εύρος των διαθέσιμων επιλογών, δεδομένης της σαφούς ανάγκης για κλιμάκωση και επίλυση του θέματος».

Πηγή: sport-fm.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση