ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκπληξη από τη Λίβερπουλ - Ανανέωσε με τον Σαλάχ

Μέχρι το 2025 το νέο συμβόλαιο του Αιγύπτιου

Κι όμως η Λίβερπουλ έκανε την έκπληξη. Οι «reds» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Μο Σαλάχ κλείνοντας έτσι θετικά μια υπόθεση η οποία φαινόταν ότι δεν θα έχει αίσιο τέλος.

Οι δύο πλευρές φαίνονταν ότι δεν μπορούσαν να τα βρουν για να υπογράψουν νέο συμβόλαιο καθώς οι απαιτήσεις που αξίωνε ο Αιγύπτιος άσος κρίνονταν ως υπέρογκες από τον Γιούργκεν Κλοπ και τους υπεύθυνους της ομάδας.

Ωστόσο, όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα βρέθηκε η «χρυσή τομή» μεταξύ τους με τον παίκτη να υπογράφει σήμερα από τη Μύκονο που βρίσκεται το νέο συμβόλαιό του.

«Αισθάνομαι θαυμάσια και είμαι ενθουσιασμένος με θέληση να κερδίσουμε πολλά τρόπαια. Είναι μια χαρούμενη ημέρα για όλους. Μας πήρε λίγο χρόνο, νομίζω, για να ανανεώσουμε αλλά τώρα όλα τελείωσαν και πρέπει να επικεντρωθούμε στη συνέχεια», ανέφερε ο Σαλάχ στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της Λίβερπουλ και συνέχισε:

«Νομίζω ότι βλέπετε ότι τα τελευταία πέντε - έξι χρόνια η ομάδα εξελίσσεται συνέχώς. Την περασμένη σεζόν ήμασταν πολύ κοντά στην κατάκτηση τεσσάρων τροπαίων αλλά δυστυχώς την τελευταία εβδομάδα της σεζόν χάσαμε τα δύο. Νομίζω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλή θέση για να παλέψουμε για τα πάντα. Έχουμε νέους παίκτες. Απλώς χρειάζεται να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά να έχουμε καλή οπτική και να είμαστε θετικοί και να πάμε και πάλι για να κατακτήσουμε τα πάντα», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση