ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανακοίνωσε την απόκτηση 20χρονου Ούγγρου τερματοφύλακα η Λίβερπουλ

Ολοκλήρωσε μεταγραφή με το βλέμμα στο μέλλον η Λίβερπουλ!

Οι «Reds» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 20χρονου Ούγγρου τερματοφύλακα, Άρμιν Πέκσι, ο οποίος μέχρι πρότινος υπερασπίζονταν την εστία της Πούσκας Ακαδέμια.

Μάλιστα, έρχεται από μία εξαιρετική για εκείνον σεζόν, όντας ο βασικός γκολκίπερ της (πρώην πλέον) ομάδας του, η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ουγγρικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του τον έβαλαν στη λίστα των υποψήφιων για το φετινό βραβείο «Golden Boy», το οποίο δίνεται στον καλύτερο νεαρό ποδοσφαιριστή της σεζόν.


Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές μέρες η Λίβερπουλ έχασε τον Ιρλανδό τερματοφύλακα, Κέλεχερ, ο οποίος πωλήθηκε στην Μπρέντφορντ, ενώ αναμένει την άφιξη του Μαμαρντασβίλι, ενώ ο Σλοτ συνεχίζει να έχει στη διάθεσή του και τον Άλισον.

Πηγή: sport-fm.gr

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση