
Αιχμές προς τον Άρνε Σλοτ άφησε ο Γουέιν Ρούνεϊ, με αφορμή τις πρόσφατες ήττες της Λίβερπουλ, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League.
Ο παλαίμαχος άσος, γνωστός για τη θητεία του σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον, δεν δίστασε να επικρίνει τις επιλογές του Ολλανδού τεχνικού, κάνοντας λόγο για «πειραματισμούς που δεν έχουν θέση σε αυτό το επίπεδο».
Ο Σλοτ, λόγω των τραυματισμών των Κόνορ Μπράντλεϊ και Τζέρεμι Φρίμπονγκ, επέλεξε να τοποθετήσει τον Ντόμινικ Σόμποσλαϊ σε ρόλο δεξιού μπακ. Μια κίνηση που προκάλεσε εντύπωση και, όπως φάνηκε, δεν απέδωσε.
«Η Λίβερπουλ ήταν απογοητευτική απέναντι στη Γαλατασαράι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρούνεϊ. «Όταν έχεις κατακτήσει τίτλους, ορισμένες αποφάσεις σου περνούν απαρατήρητες.
Αλλά όταν βάζεις έναν κεντρικό μέσο να καλύψει δεξιά την άμυνα και την επίθεση, είναι λογικό να υπάρξει πρόβλημα. Αν αυτά τα έκανε ο Αμορίμ στη Γιουνάιτεντ, δεν θα του χαρίζονταν καθόλου», πρόσθεσε.