ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

«Η σχέση μας με τον Μαρινάκη δεν είναι ίδια πλέον»

Επιβεβαίωση από Νούνο

Υπάρχει καπνός και… φωτιά στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όσον αφορά το μέλλον του Νούνο. Το πρωί κυκλοφόρησαν σενάρια για το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού, με τον Ματέο Μορέτο να κάνει τη σχετική αποκάλυψη. Κάποιες ώρες αργότερα υπήρξε επιβεβαίωση από τον 51χρονο τεχνικό στις δηλώσεις που έκανε ενόψει του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

«Πάντα είχα πολύ καλή σχέση με τον ιδιοκτήτη. Τον λόγο δεν τον ξέρω. Την περασμένη σεζόν ήταν πολύ, πολύ πολύ κοντά. Σχεδόν σε καθημερινή βάση, Αυτήν τη σεζόν, όχι τόσο. Πάντα πιστεύω ότι ο διάλογος και αυτά που λες ή οι απόψεις σου ισχύουν. Η ανησυχία μου είναι η ομάδα και η σεζόν που έχουμε μπροστά μας. Η σχέση μας έχει αλλάξει. Δεν είναι τόσο στενή. Δεν είναι σε καθημερινή βάση», ανέφερε αρχικά ο Νούνο.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν έχει κακή σχέση με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, είπε: «Δεν είναι καλή. Πιστεύω ότι όλοι στον σύλλογο πρέπει να είναι μαζί, αλλά δεν ισχύει». Παράλληλα, για τη φημολογία που υπάρχει στα social media για το μέλλον του, αλλά και γενικότερα, είπε: «Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Ξέρω το πώς λειτουργούν τα πράγματα...».

Πηγή: sport-fm.gr

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση