ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν προχωράει η πώληση της Έβερτον

Στην 777 Partners

Η πώληση της Έβερτον στην 777 Partners έχει «παγώσει» καθώς το αμερικανικό επενδυτικό ταμείο δεν έχει ακόμη δώσει ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις σε βρετανική ρυθμιστική αρχή, ανέφεραν οι «New York Times», επικαλούμενοι άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Η Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς της Βρετανίας (FCA) υπέβαλε το αίτημά της στους 777 Partners αυτόν τον μήνα και εάν η εταιρεία δεν παράσχει τα απαιτούμενα οικονομικά στοιχεία ή μια αποδεκτή εξήγηση, η εξαγορά θα μπορούσε να καταρρεύσει, ανέφεραν οι «NYT».

Τον περασμένο μήνα, η Έβερτον πουλήθηκε στην 777 Partners σε μια συμφωνία αξίας άνω των 550 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 633 εκ. ευρώ).

Τα πιο πρόσφατα στοιχεία της Έβερτον έδειξαν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ζημιές - 44,7 εκατομμύρια λίρες για τη σεζόν 2021-22 - με τη συνολική απώλειά της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου να ανέρχεται σε περισσότερες από 430 εκατομμύρια λίρες.

Η εταιρεία 777 Partners έχει μια σειρά από συλλόγους στο χαρτοφυλάκιό της, συμπεριλαμβανομένης της ιταλικής Τζένοα και της βελγικής Σταντάρ Λιέγης, ενώ έχουν επίσης μερίδια στη Σεβίλη και στην αυστραλιανή Μέλμπουρν Βίκτορι.

 

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΕΒΕΡΤΟΝ: Τελευταία Ενημέρωση