ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντσελότι: «Προτιμώ την Premier League από την Serie A»

Ξεκάθαρη προτίμηση υπέρ της Premier League εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι

24sports team

info@24sports.com.cy

Η επιστροφή του στους αγγλικούς πάγκους για λογαριασμό της Έβερτον μόνο τυχαία δεν ήταν για τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος αν είχε την ευκαιρία θα μετακόμιζε στο Νησί πολύ νωρίτερα.

Ο Ιταλός τεχνικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο SkySports, δήλωσε πως προτιμά την Premier League έναντι της Serie A, χαρακτηριζόντας πιο απολαυστικό το να προπονείς μια ομάδα στο Νησί, παρά στην πατρίδα του.

«Είναι πολύ πιο απολαυστικό να μανατζάρεις στην Premier League, σίγουρα. Υπάρχει λιγότερη πίεση από τους οπαδούς και η ατμόσφαιρα είναι καλύτερη στην Αγγλία. Επέστρεψα στην Ιταλία μετά από 9 χρόνια και δεν είχε αλλάξει πολύ, η πίεση, όμως, είναι η ίδια από τους οπαδούς, υπάρχει πολλή βία. Το ιταλικό ποδόσφαιρο προσπαθεί να αλλάξει, αλλά δεν είναι εύκολο να αλλάξεις την κουλτούρα μιας χώρας, στην οποία δυστυχώς επικρατούν ακόμη βία και επιθέσεις. Εδώ στην Αγγλία, οι οπαδοί που έρχονται στο γήπεδο, δείχνουν περισσότερο σεβασμό. Όταν έφυγα από την Μπάγερν Μονάχου, το μόνο που ήθελα ήταν να επιστρέψω στην Ιταλία. Η εμπειρία μου στη Νάπολι ήταν όμορφη. Αλλά αν είχα να επιλέξω ένα πρωτάθλημα, θα ήθελα να επιστρέψω στην Premier League για την ατμόσφαιρα που νιώθεις εδώ».

ΕΒΕΡΤΟΝ: Τελευταία Ενημέρωση