ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει να φύγει από την Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ!

Ο Ομπαμεγιάνγκ φαίνεται να έχει ήδη αποφασίσει για το μέλλον του...

Ο Ομπαμεγιάνγκ είναι το «Α» και το «Ω» στην επιθετική γραμμή της Άρσεναλ. Η ποιότητα του πρώην άσου της Ντόρτμουντ είναι… τρομακτική και οι ικανότητες του τεράστιες. Ο άσος από την Γκαμπόν έχει γίνει από τους πλέον αγαπητούς της εξέδρας και αποτελεί βασικό πυλώνα των «κανονιέρηδων»…

Ωστόσο, η φετινή σεζόν δεν έχει εξελιχθεί και με τον καλύτερο τρόπο μέχρι στιγμής. Η Άρσεναλ κάνει την μια τραγική εμφάνιση μετά την άλλη και δεν λέει να σηκώσει κεφάλι, πέρα από μερικές εκλάμψεις. Η αποχώρηση του Ουνάι Έμερι δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό την αγωνιστική εικόνα των Λονδρέζων και… η ευθύνη μοιράζεται στους ποδοσφαιριστές.

Όπως είναι και λογικό, το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου δεν είναι και το καλύτερο. Η διοίκηση του συλλόγου είναι δυσαρεστημένη με την έως τώρα πορεία της ομάδας, όπως και οι φίλαθλοι.

Στην ίδια κατάσταση είναι όμως και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Ομπαμεγιάνγκ σύμφωνα με αγγλικά Μέσα, έχει αποφασίσει να αποχωρήσει σύντομα από την Άρσεναλ! Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται να το έχει δηλώσει και στους ανθρώπους του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να παρθούν εν βρασμώ αποφάσεις.

Πάντως ο Γκαμπονέζος δεν θέλει να κρεμάσει την ομάδα του την φετινή σεζόν και όποιες εξελίξεις θα υπάρχουν από το ερχόμενο καλοκαίρι…

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X