ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σωκράτης: «Να προφυλάξουμε τους υπόλοιπους»

Ανέφερε τον τρόπο που αντιμετωπίζουν στην Άρσεναλ το ότι ο Μικέλ Αρτέτα είναι θετικός σε κορωνοϊό

Σε καραντίνα 14 ημερών βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και η οικογένειά του, μετά τη διάγνωση του Μικέλ Αρτέτα με κορωνοϊό.

Ο διεθνής αμυντικός των «κανονιέρηδων» μίλησε στο Novasports.gr και τόνισε πως είναι καλά στην υγεία του και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί.

«Προσωπικά κι εγώ και η οικογένειά μου είμαστε μια χαρά. Μετά την επιβεβαίωση ότι ο προπονητής μας είναι θετικός στον κορωνοϊό, όπως όλοι στην ομάδα είμαστε σε καραντίνα και για 14 μέρες δεν πρέπει να βγούμε καθόλου από το σπίτι. Εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα και δε νομίζω να έχω, αλλά πρέπει να προφυλαχτώ και μαζί με την οικογένειά μου να προφυλάξουμε και τους υπόλοιπους. Ειδικά τους μεγάλους ανθρώπους για τους οποίους το θέμα είναι μεγαλύτερο»

Όσο για το αν έχει επικοινωνήσει με τον προπονητή του, ανέφερε: «Ναι, ο προπονητής μας από την τρίτη κιόλας μέρα που ήταν στο σπίτι δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα και είναι μια χαρά στην υγεία του αλλά κι εκείνος φυσικά πρέπει να μείνει μέσα για όλο το διάστημα που απαιτείται. Συνεπώς κάθε παίκτης έχει λάβει ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και το τηρεί ευλαβικά στο σπίτι του. Λίγο πολύ όλοι έχουν ένα μικρό γυμναστήριο στο σπίτι και προπονούμαστε όσο μπορούμε κανονικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X