ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όταν ο Μπέντνερ είπε στον Ανρί… να σκάσει!

Κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης σε 11 vs 11

Δεν τα βάζεις μαζί του. Είτε τώρα στα 31 του, είτε παλιότερα στα 16 του! Ο Νίκλας Μπέντνερ δεν καταπίεσε ποτέ τον εαυτό του, ακόμη και όταν μπροστά του στεκόταν ο Τιερί Ανρί! Διαβάστε την ιστορία με το «σκάσε» του ανήλικου τότε Δανού επιθετικού στον θρύλο των «κανονιέρηδων»!

Στη νέα αυτοβιογραφία του, ο Μπέντνερ μας εξιστορεί το συμβάν όταν ήταν 16 ετών και είχε ξεκινήσει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα της Άρσεναλ!

«Κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης σε 11 vs 11 είχαμε το δικαίωμα να κάνουμε έως δύο επαφές πριν δώσουμε την μπάλα. Καθόμουν σε μια θέση και έβλεπα πως ο Ανρί έκανε την άσκηση με τρεις επαφές! «Έκανε τρεις επαφές», φώναξα και ο βοηθός του Βενγκέρ, ο Πατ Ράις μου είπε: «Παίζε γαμώτο»!

Ο Ανρί όμως με άκουσε! Γύρισε προς το μέρος μου και με το δάχτυλο στα χείλη μου έκανε: «Σσσσσς»! Μετά από λίγο έκανα το ίδιο. Ήρθε η μπάλα και την πάσαρα μετά από τρεις επαφές! Για εκείνον ήταν εντάξει, αλλά για εμένα που ήρθα από τις ακαδημίες… δόθηκε φάουλ! Φυσικά και αντέδρασα. Παραπονέθηκα σε έντονο ύφος. Έλεγα πως οι κανόνες θα έπρεπε να είναι ίδιοι για όλους!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X