ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έβρισε την οικογένειά μου - Ένα μέλος της δεν είναι πια μαζί μας»

Μίλησε για το… beef με τον Αρτέτα

Η Άρσεναλ κατάφερε να λυγίσει στα πέναλτι την Πόρτο και να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «8» του Champions League σε ένα δραματικό παιχνίδι με τρομερή ένταση που κράτησε άπαντες στην… τσίτα μέχρι το φινάλε.

Μετά το φινάλε του παιχνιδιού, η κάμερα έπιασε τον προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, και αυτόν της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, να έχουν έναν έντονο διάλογο. Αμφότεροι μίλησαν για λίγο δευτερόλεπτα αλλά ήταν εμφανέστατο πως κάποιο ζήτημα υπήρχε, πριν χωρίσουν τους δρόμους τους και χωρίς να δώσουν τα χέρια.

Για το «beef» που δημιουργήθηκε μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Κονσεϊσάο. Ο προπονητής των «δράκων» τόνισε πως ο Αρτέτα προσέβαλε έναν άνθρωπο της οικογένειάς του που δεν βρίσκεται εν ζωή και γι’ αυτόν τον λόγο ανέβηκε η ένταση.

«Ο Αρτέτα προσέβαλε την οικογένειά μου! Στο τέλος του αγώνα του είπα ότι το άτομο που είχε προσβάλει δεν είναι πια μαζί μας. Θα πρέπει να νοιάζεται μόνο για να προπονεί την ομάδα του, να ασχολείται περισσότερο μαζί της ώστε να την κάνει καλύτερη», τόνισε.

Πηγή: sport-fm.gr

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση