ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρτέτα: «Η Άρσεναλ είναι έτοιμη να ανέβει επίπεδο»

Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν ο τεχνικός των «κανονιέριδων»

Την πεποίθηση πως η Άρσεναλ μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο αξιώσεών της για τη νέα σεζόν στην Premier League εξέφρασε ο Μίκελ Αρτέτα. Οι «κανονιέρηδες», ενισχυμένοι με παίκτες όπως οι Ζέσους και Ζιντσένκο, αρχίζουν το πρωτάθλημα στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας απόψε (22:00).

«Είμαστε έτοιμοι να φθάσουμε σε ένα διαφορετικό επίπεδο και είμαι πεπεισμένος για αυτό», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας. «Αυτό που κάνουν οι άλλες ομάδες είναι προφανές, κάποιες είχαν ήδη μια πολύ πιο δυνατή ομάδα από εμάς, και παρόλα αυτά απέκτησαν τέσσερις ή πέντε, ή μερικές από αυτές ακόμη και επτά παίκτες. Αυτό δεν πρόκειται να γίνει πιο εύκολο, επομένως μπορούμε απλώς να επικεντρωθούμε σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε, σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα ταυτόχρονα», πρόσθεσε.

Ο Αρτέτα περιμένει οι Ζέσους και Ζιντσένκο, που η αγορά τους από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι κόστισε 89 εκατ. ευρώ, να... συμπαρασύρουν όλη την ομάδα προς τα πάνω. «Αυτοί οι παίκτες έχουν εμπνευστεί από κορυφαίους παίκτες, κορυφαίους επαγγελματίες, αδίστακτους νικητές για πολλά χρόνια. Τώρα είναι η σειρά τους να κάνουν το ίδιο και να εμπνεύσουν τους νεότερους παίκτες που έχουμε στην ομάδα, να τους δείξουν τι χρειάζεται για να κερδίσεις και το επίπεδο λεπτομέρειας, "πείνας" και αφοσίωσης που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να κερδίζεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση