ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρτέτα για την ανανέωση συμβολαίου: «Είμαι χαρούμενος στην Άρσεναλ»!

Βλέπει το μέλλον του στο Λονδίνο ο Ισπανός τεχνικός

24sports team

info@24sports.com.cy

Την ανανέωση του συμβολαίου του Μικέλ Αρτέτα άμεσα, έχει θέσει ως πρώτο στόχο της η διοίκηση της Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να θέλουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον Ισπανό και τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος στο Βόρειο Λονδίνο.

Είναι γνωστή η ικανότητα του Μικέλ Αρτέτα στις συνεντεύξεις. Λέει ό,τι θέλει να πει, δεν θα του ξεφύγει κάτι που μπορεί να σχολιαστεί αρνητικά και ο τρόπος που απαντάει δίνει πάντα τροφή για σκέψη στους δημοσιογράφους, καθώς δυσκολεύονται να βγάλουν… είδηση, αλλά πάντα αρέσκονται να συζητούν μαζί του.

Κάπως έτσι, αισίως ερωτήθη σχετικά με το ζήτημα της παραμονής του στην Άρσεναλ. Για το αν είναι χαρούμενος και για το πως φαντάζεται την συνέχεια στο Βόρειο Λονδίνο. Η απάντησή του; Και πάλι αφοπλιστική, δίχως να επιδέχεται κριτική, αλλά με ένα αίσθημα… ανανέωσης να απορρέει από την απάντησή του.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Άρσεναλ είπε:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος στην Άρσεναλ. Ο στόχος μου είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα κερδίζει. Μία ομάδα που οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαμβάνουν να παρακολουθούν.

Όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου, τα πράγματα θα γίνουν φυσικά. Η επιδίωξή μας είναι να πετυχαίνουμε ό,τι θέλουμε»!

Ακόμη μία αινιγματική τοποθέτηση, με την Άρσεναλ να είναι πεπεισμένη πως θα καταφέρει να τον κρατήσει στο «τιμόνι» της. Το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, αλλά η πρόθεση των Λονδρέζων να ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν ταχύτερα την υπόθεση, αναδεικνύει και την επιθυμία τους να τον κρατήσουν στο «Έμιρεϊτς»!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση