ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άρσεναλ: Ανανέωσε έως το 2025 τη συνεργασία της με τον Αρτέτα!

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μικέλ Αρτέτα ανακοίνωσε η Άρσεναλ

Μικέλ Αρτέτα και Άρσεναλ θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί ως το καλοκαίρι του 2025, με τους «κανονιέρηδες» να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ισπανό προπονητή.

Στο «τιμόνι« της Άρσεναλ από τον Δεκέμβριο του 2019, ο 40χρονος τεχνικός έχει καταφέρει να βελτιώσει αρκετά την αγωνιστική εικόνα της Άρσεναλ, η οποία φέτος βρίσκεται πολύ κοντά στο να τερματίσει στην πρ

«Είμαι ενθουσιασμένος, ευγνώμων και πραγματικά, πολύ χαρούμενος. Θέλουμε να ανεβάσουμε τον σύλλογο επίπεδο και να ανταγωνιστούμε πραγματικά τις κορυφαίες ομάδες. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει να παίξουμε στο Champions League. Πρέπει να είμαστε σε θέση να εξελίξουμε την ομάδα, να βελτιώσουμε τους παίκτες μας, να βελτιώσουμε όλα τα τμήματα, να δημιουργήσουμε ακόμη μεγαλύτερη σύνδεση με τους οπαδούς μας, να βελτιώσουμε την ατμόσφαιρα στο Εμιρέιτς, να μπορέσουμε να αποκτήσουμε κορυφαία ταλέντα και τους καλύτερους ανθρώπους για να οδηγηθεί αυτή η ομάδα σ' αυτό το επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του με την Άρσεναλ, ο Μικέλ Αρτέτα!

Παράλληλα, οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν πως ανανεώθηκε ως το 2024 και το συμβόλαιο του Γιόνας Έιντεβαλ, προπονητή της γυναικείας ομάδας του συλλόγου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση