ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και τρίτο «όχι» της Μονακό σε Άρσεναλ για Λεμάρ!

Την τρίτη της αρνητική απάντηση σε ισάριθμες προσπάθειες που έχει κάνει για την απόκτηση του Τομά Λεμάρ εισέπραξε η Άρσεναλ από τη Μονακό, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe»!

Όπως μετέδωσε το εν λόγω Μέσο, οι ιθύνοντες των Μονεγάσκων δεν... συγκινήθηκαν ούτε από τη νέα, βελτιωμένη προσφορά των κυπελλούχων Αγγλίας προς εκείνους για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, η οποία λέγεται πως άγγιξε τα 50 εκατομμύρια ευρώ (44.7 εκ. λίρες).

Η είδηση αυτή έρχεται να συμπληρώσει, μάλιστα, τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου των πρωταθλητών Γαλλίας, Βαντίμ Βασίλιεφ, ο οποίος για την υπόθεση του παίκτη, τόνισε:

«Έχω δει την όλη μεταγραφολογία γύρω από την περίπτωση του Λεμάρ και αυτό που έχω να πω είναι ότι ο παίκτης παραμένει σε εμάς. Έχουμε μιλήσει μαζί, έχει μεγάλο ταλέντο και τον θέλουμε στην ομάδα».

Μετά από αυτήν την αρνητική για εκείνους εξέλιξη, οι Λονδρέζοι θα κινηθούν πιθανότατα για την ένταξη στο δυναμικό τους κάποιου άλλου ποδοσφαιριστή, χωρίς φυσικά, να αποκλείεται ακόμη το γεγονός να επανέλθουν και με τέταρτη προσφορά προς τη Μονακό για τον νεαρό Γάλλο ποδοσφαιριστή. 

Πηγή: england365.gr

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση