ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πόλεμος» ανάμεσα στις κυρίες Ρούνεϊ και Βάρντι

Έφτασαν μέχρι τα δικαστήρια

Σάλος είχε ξεσπάσει στο Νησί τον περασμένο Οκτώβριο όταν η γυναίκα του Ρούνεϊ, βρήκε τρόπο να καταλάβει ποιος έδινε στον Τύπο και συγκεκριμένα στην σκανδαλοθηρική Sun, ό,τι συνέβαινε στη ζωή της...

Έτσι, απέκλεισε τους πάντες από τον λογαριασμό της στο Instagram, εκτός από τη Ρεμπέκα Βάρντι. Η τελευταία, δεν γνώριζε πως ήταν η μοναδική που έβλεπε τα πάντα από την Κολίν Ρούνεϊ, που με τη σειρά της απλά άρχισε να δημοσιεύει ψεύτικες ιστορίες για να δει αν θα «τσιμπήσει» η γυναίκα του Βάρντι.

Από την πλευρά της, η σύζυγος του επιθετικού της Λέστερ, είχε σχολιάσει στο Instagram πως είναι έγκυος και πως θα κινηθεί νομικά, καθώς φοβόταν μην επηρεαστεί η πορεία της υγείας της από το στρες που της προκλήθηκε!

Όπερ και εγένετο! Ειδικότερα, έναν χρόνο σχεδόν αργότερα η κυρία Βάρντι απαλλάχθηκε σε πρώτο βαθμό από τις κατηγορίες με απόφαση του δικαστή Justice Warby, με την Ρούνεϊ να καλείται να πληρώσει £23000 για συκοφαντική δυσφήμιση. Όπως φαίνεται δεν ήταν η ίδια η 38χρονη που διέρρευσε τις ιστορίες στα Μέσα, αλλά κάποιος άλλος που είχε πρόσβαση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί πως... το σίριαλ έχει συνέχεια, καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να συνεχιστεί μέσα στο 2021 με τις δύο μονομάχους να ακονίζουν τα μαχαίρια τους!

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Αγγλία: Τελευταία Ενημέρωση