ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καταγγελία για ρατσιστική επίθεση από τον Ακινφέουα

Η ομάδα δήλωσε μέσω του Twitter πως θα σταθεί στο πλευρό του ποδοσφαιριστή

Μπορεί να βρισκόμαστε σε μία περίοδο που ολόκληρος ο πλανήτης παλεύει κατά του ρατσισμού, ωστόσο πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα ρατσιστικό περιστατικό, αυτή τη φορά σε αγώνα της League One, μεταξύ της Γουίκομπ Γουόντερερς και της Φλίτγουντ Τάουν. Θύμα ο Αντεμπάγιο Ακινφέουα, ο οποίος το έκανε γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η βραδιά της Δευτέρα ήταν μία από τις σημαντικότερες που έχω περάσει στην καριέρα μου, αφού εξασφαλίσαμε μία θέση στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Ωστόσο η εξέλιξή της ήταν τελείως διαφορετική και η χαρά μετατράπηκε σε θυμό λόγω της ρατσιστικής επίθεσης που δέχτηκα από μέλος της Φλίτγουντ. Ανεξαρτήτως από το εάν η λέξη που χρησιμοποιήθηκε, είχε ρατσιστικό χαρακτήρα, εάν επιθυμούμε να κάνουμε πραγματικές αλλαγές στο μέλλον, θα πρέπει να εκπαιδεύσουμε ο ένας τον άλλον για τέτοια ζητήματα» ανέφερε ο 38χρονος επιθετικός της Γουίκομπ.

Η ομάδα δήλωσε μέσω του Twitter πως θα σταθεί στο πλευρό του ποδοσφαιριστή, ενώ η Αγγλική Ομοσπονδία έχει ξεκινήσει την έρευνα ώστε να εξιχνιάσει την υπόθεση.

to10.gr

Αγγλία: Τελευταία Ενημέρωση