ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πήρε θέση η πρώην του Χακίμι μετά τις κατηγορίες για βιασμό

Εξέφρασε την συμπαράστασή της στα θύματα

Ο Ασράφ Χακίμι έχει κατηγορηθεί για βιασμό μετά την καταγγελία μιας κοπέλας και του έχει ασκηθεί δίωξη από τον εισαγγελέα.

Η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Φάνι Κόλιν έχει αναφέρει πως ο Χακίμι είναι ήρεμος με όλη αυτή την κατάσταση: «Οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Είναι ήρεμος και έχει θέσει τον εαυτό τη στη διάθεση των αρχών».

Από τη μεριά της η πρώην σύζυγος του 24χρονου πήρε και εκείνη θέση και εξέφρασε την συμπαράστασή της στα θύματα του βιασμού.

«Αφού λάβαμε την απόφαση να χωρίσουμε νόμιμα και να σταματήσουμε να ζούμε μαζί εν αναμονή της διαδικασίας του διαζυγίου, μπορείτε να φανταστείτε ότι πέρα από τον πόνο που προκάλεσε ο χωρισμός έπρεπε να αποδεχτώ τη θλίψη.

Πέρα από ένα αποτυχημένο πλάνο που έδωσα το σώμα και την ψυχή μου,. έπρεπε να αντιμετωπίσω και αυτή την ατιμωτική πράξη. Χρειαζόμουν χρόνο για να συμφιλιωθώ με αυτό το σοκ.

Κάποιος πρέπει να εμπιστευτεί τη νομική διαδικασία, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα της κατηγορίας. Ωστόσο, στη ζωή μου, πάντα ήμουν και θα είμαι στο πλευρό των θυμάτων».

 

Πηγή: sportfm.gr

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση