ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέρασε σε άλλο επίπεδο ο Εμπαπέ

Έχει κατοχυρώσει εμπορικά τον πανηγυρισμό του και δυο φράσεις του

Στις 8 Φεβρουαρίου, ο Κιλιάν Εμπαπέ απευθύνθηκε στο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO) και, σύμφωνα με τη μαδριλένικη εφημερίδα AS, ζήτησε προστασία του εμπορικού σήματος του επωνύμου και του ονόματός του και στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επίσης, πατένταρε και τον πανηγυρισμό του, με τα χέρια σταυρωμένα, ώστε να μην υπάρξει εμπορική χρήση σε διαφορετικά προϊόντα της αγοράς, όπως καλλυντικά, οδοντόκρεμες, αρώματα, καταδυτικές στολές, κοσμήματα, υλικά βιβλιοδεσίας, ομπρέλες, τσάντες κι είδη ταξιδιού.

Παράλληλα, ζήτησε να κατοχυρωθούν εμπορικά και δύο φράσεις του: "Μην μου μιλάς για την ηλικία" και "Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει".

Την ίδια στιγμή, ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για τους τελευταίους όρους που θα περιλαμβάνονται στο πενταετές συμβόλαιο. Ως προς τα δικαιώματα της εικόνας του, ο Εμπαπέ, με ποσοστό 80%, διατηρεί το μεγαλύτερο μερίδιο.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την τελευταία λίστα του Forbes που δημοσιεύτηκε το 2023, ο 25χρονος κερδίζει 20 εκατομμύρια ευρώ ετησίως από τις διαφημίσεις.

Πηγή: aek365.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση