ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρί: Κινείται νομικά εναντίον οπαδών της

Για τα επεισόδια στο Νις – Κολωνία

Σοκ προκάλεσαν οι εικόνες επεισοδίων στο χθεσινό (8/9) ματς του Europa Conference League μεταξύ της Νις και της Κολωνίας. Η Παρί Σεν Ζερμέν σκέφτεται να κινηθεί νομικά, εξαιτίας της εμπλοκής ορισμένων οπαδών της που πήραν μέρος στα επεισόδια.

Ένας από αυτούς, ο οποίος προσδιορίστηκε από τις τοπικές αρχές ως μέλος των Supras Auteuil, είναι σε κρίσιμη κατάσταση, αφού έπεσε από μια κερκίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παρί:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τη βία που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Νις με την Κολωνία».

«Ο σύλλογος θα ήθελε να επισημάνει ότι ο σύνδεσμος Supras Auteuil διαλύθηκε με διάταγμα της 29ης Απριλίου 2010, δεν αναγνωρίζονται ως φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν και τους απαγορεύεται η είσοδος στο Παρκ ντε Πρενς.

Ο σύλλογος υπενθυμίζει ότι αναγνωρίζει μόνο συνδέσμους οπαδών που έχουν υπογράψει τη συμφωνία για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των οπαδών, με τους οποίους αλληλεπιδρά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ο σύλλογος εξετάζει ποια μέτρα πρέπει να λάβει σε περίπτωση που ζημιωθεί η φήμη του από τις ενέργειες αυτών των οπαδών».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση