
Τα όσα έχει πετύχει στον πάγκο της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ ετοιμάζεται να εξαργυρώσει ο Σεμπαστιάν Ποκονιόλι, με τη Μονακό να είναι έτοιμη να πληρώσει τη ρήτρα ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ στον βελγικό σύλλογο για να προσλάβει τον 38χρονο προπονητή.
Οι Μονεγάσκοι έχουν πάρει την απόφαση να αποδεσμεύσουν τον Άντι Χίτερ και ο Βέλγος τεχνικός είναι ο εκλεκτός. Μάλιστα, ο άλλοτε διεθνής αμυντικός αναμένεται να έχει μαζί του τον Κέβιν Μιραλάς, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού να εργάζεται ως προπονητής επιθετικών στην Ουνιόν.
Σημειώνεται πως στη Μονακό είχαν προσεγγίσει επίσης τους Έντιν Τέρζιτς και Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ωστόσο αμφότεροι απάντησαν αρνητικά στο ενδεχόμενο να δουλέψουν στο πριγκιπάτο.
BREAKING
— Sacha Tavolieri (@sachatavolieri) October 9, 2025
Sébastien Pocognoli va devenir le prochain entraîneur de l’AS Monaco!
Le coach belge l’a annoncé à son groupe dans la causerie d’avant-match lors de l’amical face au Patro-Eisden ce midi.
Kevin Mirallas part avec Pocognoli.
Plus de détails #ASM pic.twitter.com/lTk1DgVX5a
Πηγή: sport-fm.gr