ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Νεϊμάρ δεν αξίζει το σεβασμό μου, απείλησαν την ζωή μου και των γονιών μου»

Ο Άλβαρο Γκονζάλες μίλησε για το περιστατικό με τον Βραζιλιάνο

Ο Άλβαρο Γκονζάλες μίλησε για το περιστατικό με τον Νεϊμάρ αλλά και τις απειλές θανάτου που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένεια του, υπογραμμίζοντας πως δεν επιτέθηκε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς στον Βραζιλιάνο άσο της Παρί.

Ο ποδοσφαιριστής της Μαρσέιγ, ο οποίος κλήθηκε και στην Εθνική Ισπανίας μίλησε στο «Onda Cero» και είπε αρχικά: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα και την οικογένεια μου. Αν του είπα πει τίποτα, θα το είχαν οι κάμερες. Δεν μπήκα στην διαδικασία να μιλήσω... online με τον Νεϊμάρ, δεν ήθελα να εμπλακώ σε ένα... τσίρκο που δημιουργήθηκε. Στον αγώνα ήμουν ανώτερος του Νεϊμάρ, τον έβγαλα εκτός ρυθμού. Πρέπει να ξέρεις πως να διαχειριστείς μεγάλες... ήττες, να ξέρω πως χάνεις και πως να αντιδράσεις όταν κάτι δεν πάει καλά.

Ο Νεϊμάρ μου είπε πως κερδίζει σε μία μέρα όσα βγάζω εγώ σε έναν χρόνο και αυτό είναι αλήθεια. Του είπα πως ήμουν χαρούμενος με τα λεφτά που βγάζω. Το παιχνίδι του Νεϊμάρ έχει να κάνει με προκλήσεις. Δεν έκανα κανένα ρατσιστικό σχόλιο. Δεν θα επιτρέψω να ξεφτιλιστεί η καριέρα μου και εγώ ως άνθρωπος. Ο Νεϊμάρ δεν αξίζει τον σεβασμό μου ή τίποτα άλλο, από μένα. Με κατηγόρησαν πως τον είπε μαιμού και που@@@@ς γιο, αλλά δεν υπήρχε καμία απόδειξη, γιατί δεν είπα τίποτα. Η δικαιοσύνη έκανε την δουλειά της. Ο Ντι Μαρία με έφτυσε και δεν είπαν τίποτα».

Ο Άλβαρο Γκονζάλες συνέχισε λέγοντας: «Δεν ξέρω ποιος διάρρευσε το τηλέφωνο μου. Έλαβα εκατομμύρια απειλές για την ζωή μου στο κινητό μου. Κάθε πρωί είχε 20.000 απειλητικά μηνύματα, το έχω καταγγείλει. Έλαβα απειλές για την ζωή μου, εγώ και οι γονείς μου. Ήταν κάτι τρελό, δεν βγήκα από το σπίτι μου για έναν μήνα. Έστελνα απειλητικά μηνύματα στο μαγαζί με ρούχα της μητέρας μου. Αυτό που με βοήθησε ήταν όταν η Μαρσέιγ μου είπε πως είμαι στην λίστα του Λουίς Ενρίκε για την Εθνική».

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση