ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεγάλη δωρεά του Κιλιάν Μπαπέ!

Ο Κιλιάν Μπαπέ έδειξε την κοινωνική του ευαισθησία με μία μεγάλη δωρεά

Σε μία σημαντική δωρεά προέβη ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος έδειξε για μία ακόμα φορά την κοινωνική του ευαισθησία. Ο Γάλλος επιθετικός χάρισε ένα σημαντικό ποσό στο ίδρυμα Abbe Pierre (βοηθάει με σίτιση και στέγαση όλους τους αναξιοπαθούντες) χάρη στο οποίο αρκετοί συνάνθρωποι θα συνεχίσουν να έχουν βασικά αγαθά:

«Δείχνοντας έντονη ανησυχία για την σοβαρή κρίση που πλήττει την χώρα μας και απειλεί τους πιο ευάλωτους ανθρώπους, ο Κιλιάν Μπαπέ έκανε μία πολύ μεγάλη δωρεά για να στηρίξει το έργο του ιδρύματος Abbe Pierre.

Η γενναιοδωρία του θα βοηθήσει στην υλοποίηση βασικών δράσεων άμεσης ανάγκης όπως: πρόσβαση σε νερό και υγιεινή για άτομα που βρίσκονται σε δεινή θέση, πρόσβαση σε τρόφιμα και στέγαση για αστέγους. Το ίδρυμα στέλνει τις πιο ειλικρινείς του ευχαριστίες στον Κιλιάν Μπαπέ για την γενναιοδωρία του και το ενδιαφέρον του απέναντι σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες σε πρόσβαση σε βασικά αγαθά», ήταν το ευχαριστήριο μήνυμα του κοινωφελούς ιδρύματος, που δεν θέλησε να κοινοποιήσει το ποσό που χάρισε ο Γάλλος σταρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση

X