ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λουίς Ενρίκε: «Ο σύλλογος είναι σημαντικότερος από ότι ο καθένας μας ατομικά»

Αναφορικά με το θέμα του Εμπαπέ

Την είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας και θέλει τον Εμπαπέ να έχει μεταφέρει στη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν την απόφασή του να αποχωρήσει μετά το τέλος της φετινής σεζόν, κλήθηκε να σχολιάσει ο προπονητής της ομάδας, Λουίς Ενρίκε.

Αφού τόνισε ότι θα τοποθετηθεί πάνω στο θέμα αφού υπάρξουν ανακοινώσεις, πρόσθεσε ότι η απόφαση του 25χρονου επιθετικού δεν θα επηρεάσει το δικό του μέλλον στην ομάδα, ενώ πρόσθεσε ότι ο σύλλογος είναι σημαντικότερος από όσο είναι ο καθένας σαν μονάδα.

«Μέχρι να τοποθετηθεί κάποιος από τους άμεσα εμπλεκόμενους, εγώ δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Όταν υπάρξουν ανακοινώσεις, θα πω την γνώμη μου σαν προπονητής», ανέφερε αρχικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν η επικείμενη αποχώρηση του Εμπαπέ θα παίξει ρόλο στο δικό του μέλλον στην ομάδα, απάντησε «Ήρθα μόλις έξι μήνες πριν. Ο σύλλογος είναι πιο σημαντικός από ότι είναι ο καθένας από εμάς ατομικά».

Επιπλέον, ρωτήθηκε για το κατά πόσο επηρεάζεται η ομάδα του από όλο αυτό, απαντώντας: «Δεν με ανησυχεί μήπως επηρεαστεί η ομάδα από όλο αυτό. Για να είσαι μέλος της Παρί, πρέπει να έχεις προσωπικότητα και εμπειρία. Πρέπει να ξέρεις πώς να διαχειρίζεσαι τις φήμες, την κριτική, την αποθέωση, τα πάντα. Όποιος δεν το αντέχει, δεν μπορεί να βρίσκεται σε μια ομάδα όπως η δικιά μας».

Πηγή: sport-fm.gr

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση