ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κίνδυνος αποκλεισμού από την Ευρώπη για την Τουλούζ λόγω... Μίλαν!

Τουλούζ και Μίλαν ανήκουν στην ίδια εταιρεία και αυτό θα μπορούσε να φέρει έως και ευρωπαϊκό αποκλεισμό για τους Γάλλους.

Η εμφατική κατάκτηση του Κυπέλλου Γαλλίας ενάντια στη Ναντ εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο στην Τουλούζ, η οποία πάντως θα μπορούσε να δει τη συμμετοχή της στο Europa League να... ακυρώνεται!

Ο λόγος; Ανήκει στη RedBird Capital Partners, εταιρεία η οποία ηγείται και της Μίλαν. Οι «ροσονέρι» έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία τους στο Champions League, από το οποίο βέβαια θα μπορούσαν να... υποβιβαστούν εάν βγουν 3οι στη φάση των ομίλων.

Σε αυτήν την περίπτωση, το ενδεχόμενο να βρεθούν σε έναν νοκ άουτ γύρο όπου θα βρίσκεται και η ομόσταβλη Τουλούζ είναι υπαρκτό, κάτι που αντιτίθεται στους κανονισμούς της UEFA.

Από πλευράς κυπελλούχων Γαλλίας εκφράζεται αισιοδοξία ότι το καθεστώς της ιδιοκτησίας δεν δημιουργεί κάποια εμπλοκή, με το δεδικασμένο που υπάρχει με Λειψία και Ζάλτσμπουργκ από τα προηγούμενα χρόνια να αποτελεί σύμμαχο.

Εάν πάντως δεν βρεθεί λύση, η Τουλούζ θα μπορούσε να μείνει εκτός, με τον 5ο της Ligue 1 να δύναται να επωφεληθεί. Γιατί είναι σαφώς πως αν τεθεί δίλημμα στη RedBird για το ποιος θα παίξει στην Ευρώπη, η Μίλαν έχει το... 100% των πιθανοτήτων να προτιμηθεί.

Πηγή: sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση