ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
24 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Καλείται ο Αμπιντάλ για την υπόθεση «Χαμραουί» - Στο όνομά του το τηλέφωνό της

Ενώπιον των Αστυνομικών Αρχών αναμένεται να βρεθεί εντός των επόμενων ημερών ο Ερίκ Αμπιντάλ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Le Monde», ώστε να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση της Κίρα Χαμραουί, η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από δύο μασκοφόρους άνδρες.

Πρώτη ύποπτος ήταν μια συμπαίκτριά της και συγκεκριμένα η Αμανίτα Ντιαλό, ωστόσο όσο προχωρούν οι έρευνες φαίνεται ότι τα κίνητρα δεν ήταν αθλητικά, αλλά αφορούσαν την προσωπική ζωή του θύματος.

Σύμφωνα με τις έρευνες, το τηλέφωνο της Χαμραουί είναι στο όνομα του Ερίκ Αμπιντάλ, με τον οποίο υπήρχαν πολλές επαφές και μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες από παίκτριες της Παρί, το θύμα τηλεφώνησε στον παλαίμαχο παίκτη του Ολυμπιακού τη μέρα μετά την επίθεση.

Ο Αμπιντάλ είναι παντρεμένος με την πρώην γυμνάστρια Χαγέτ Κεμπίρ από το 2003 και έχουν μαζί πέντε παιδιά και ο Εισαγγελέας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να την καλέσει επίσης για εξηγήσεις ως μάρτυρας κι όχι ως ύποπτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες καταθέσεις, οι δύο δράστες κατά τη στιγμή της επίθεσης, φώναξαν στη Χαμραουί: «Σου αρέσει αυτό; Να κοιμάσαι με παντρεμένους άνδρες;».

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση