ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Μαρσέιγ επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Λονγκόρια και τριών ακόμη

Σιγή ιχθύος για Μαρθελίνο

Η Μαρσέιγ βρίσκεται σε μεγάλη κρίση από το μεσημέρι της Δευτέρας και το κλίμα είναι τεταμένο, σε βαθμό που μυρίζει μπαρούτι. Η συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων του συλλόγου και αντιπροσωπείας των φιλάθλων δεν πήγε καθόλου καλά, σε βαθμό που ο Μαρθελίνο και ο Λονγκόρια δήλωσαν την παραίτησή τους, με τον δεύτερο να κάνει λόγο για απειλές κατά της ζωής του.

Ο σύλλογος της Μασσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Τρίτης, στην οποία δεν αναφέρεται ξεκάθαρα η παραίτηση των ηγετών. Παρόλα αυτά, στο δελτίο τύπου εξηγείται ότι δεν μπορούν να ασκήσουν τα καθήκοντά τους υπό αυτές τις συνθήκες. Ο σύλλογος κάνει λόγο για αποχώρηση προς το παρόν, πριν από άλλες αποφάσεις, από τους Λονγκόρια (πρόεδρος), Ριμπάλτα (τεχν. διευθυντής), Τεσιέ (οικονομικός διευθυντής) και Ιριοντό (διευθυντής προπονητικού κέντρου).

Η Μαρσέιγ εξηγεί συγκεκριμένα ότι οι υποστηρικτές απείλησαν ότι θα κάνουν πόλεμο στους ηγέτες εάν δεν παραιτηθούν.

«Το διοικητικό συμβούλιο της OM πιστεύει σε μια διαφανή και τακτική σχέση με τους υποστηρικτές της και όλοι στο σύλλογο – παίκτες, προσωπικό και διοίκηση – θεωρούν ότι η κριτική είναι αναπόσπαστο μέρος του ρόλου και της τιμής της εκπροσώπησης της ΟΜ εντός και εκτός γηπέδου.

Από την άλλη πλευρά, ο σύλλογος δεν μπορεί να δεχτεί προσωπικές απειλές. Τα μέλη του δεν μπορούν να ανεχθούν μεμονωμένες επιθέσεις και οποιαδήποτε μορφή αβάσιμης δημόσιας δυσφήμισης. Μια σχέση που βασίζεται στον εκφοβισμό δεν μπορεί να εγγυηθεί τις ελάχιστες αποδεκτές προϋποθέσεις για το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου το οποίο θα μπορεί να συνεχίσει να επενδύει στο μεταμόρφωση της Μαρσέιγ».

Ο Μαρθελίνο έχει δηλώσει την παραίτησή του στο διοικητικό συμβούλιο της Μαρσέιγ και όλα δείχνουν πως αποχωρεί, ωστόσο σε ορισμένα δημοσιεύματα αναφέρεται πως ακόμα δεν έχει γίνει αποδεκτή η παραίτησή του και από τον σύλλογο τηρείται σιγή ιχθύος γύρω από το θέμα του.

Ωστόσο, δεδομένα αυτό θα πρέπει να ξεκαθαριστεί εντός του επόμενου 24ωρου αφού την Πέμπτη υπάρχει το παιχνίδι με τον Άγιαξ για την πρεμιέρα του Europa League.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση