ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δήμαρχος Παρισιού: Ώρα να κάνει κάτι και για εμάς ο Νεϊμάρ!

Τα καλοκαιρινά

O Νεϊμάρ δεν σταματάει να απασχολεί την επικαιρότητα. Αυτή την φορά ήταν η δήμαρχος του Παρισιού που ασχολήθηκε με τον Βραζιλιάνο.

Η Ανν Χιντάλγκο, θέλησε να θυμίσει σε όλους τον φαντασμαγορικό τρόπο, με τον οποίο είχε υποδεχτεί τον Νεϊμάρ στην πόλη. Για όσους δεν το θυμούνται, η δήμος Παρισιού τότε, είχε αποφασίσει να φωταγωγήσει τον Πύργο του Άιφελ, προς τιμήν του.

Η Χιντάλγκο, φάνηκε καλά ενημερωμένη για όσα έχουν συμβεί και δήλωσε, ότι δεν της άρεσαν οι καλοκαιρινοί χειρισμοί του Νεϊμάρ και του πατέρα του.Παρόλα αυτά, ανέφερε ότι τον συγχωρεί και ότι πλέον ζητάει την ανταπόδοση της αγάπης που του έχουν δείξει, μέσω της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά, η δήμαρχος της πόλης δήλωσε. «Πρέπει να μας βοηθήσει να κερδίσουμε και να φτάσουμε σε επιτυχίες. Εμείς ανάψαμε τον Πύργο του Άιφελ σε μπλε και κόκκινο. Τώρα είναι σειρά του να μας δώσει κάτι… Τον αγαπάμε και θέλουμε να τον δούμε να κατακτά το Champions League».

Η Χιντάλγκο, συνέχισε αναφερόμενη στην σχέση του Νεϊμάρ με τους οπαδούς της ομάδας. «Πρέπει να παραμείνει ταπεινός και να βοηθήσει την ομάδα που τον έφερε σε αυτή την υπέροχη πόλη και τον υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες. Ξέρω ότι θα περάσει δύσκολες μέρες με τους οπαδούς, όμως, αν κάνει όσα πρέπει και μπορεί, τότε σίγουρα θα τον συγχωρέσουν όλοι».

Όχι ότι θα ξαφνιαστεί κανείς μετά από αυτές τις δηλώσεις. Αλλά η δήμαρχος του Παρισιού, είναι γνωστή θαμώνας στο γήπεδο αλλά και πιστή οπαδός της Παρί!

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση

X