ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν πωλείται η Παρί», ξεκαθαρίζει ο Αλ Κελαϊφί

Τέλος στις φήμες για ενδιαφέρον αγοράς από διάφορους επενδυτές έβαλε ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πωλείται και ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί το ξεκαθάρισε με κατηγορηματικό τρόπο, μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την γαλλική ομάδα να αποτελεί αντικείμενο ενδιαφέροντος από διάφορους επενδυτές.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, βέβαια, παραδέχθηκε πως αυτό που εξετάζεται από τους Καταριανούς είναι η πώληση ενός ποσοστού των μετοχών της ομάδας, διατηρώντας όμως τον απόλυτο έλεγχο.

«Δεν πρόκειται να την πουλήσουμε. Όμως, γιατί να μην παραχωρήσουμε ένα μικρό ποσοστό του συλλόγου; Εξετάζουμε διάφορες προσφορές», ήταν η απάντηση του Αλ Κελαϊφί στα σενάρια πώλησης της Παρί.

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας του παριζιάνικου συλλόγου ανέφερε πως ο κόσμος έχει παρεξηγήσει το Κατάρ και πως έχει σχηματίσει μια λάθος εικόνα. «Ο κόσμος αδικεί το Κατάρ. Δεν είμαστε τέλειοι, αλλά προσπαθούμε σκληρά. Είμαστε καλοί άνθρωποι, συμπεριφερόμαστε στους ανθρώπους με την καρδιά μας και με πληγώνει να βλέπω να λέγονται τόσο αρνητικά πράγματα. Δεν είναι αποδεκτό. Αυτή τη στιγμή την περιμέναμε δώδεκα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 
Πηγή: sport-fm.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση