ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
22° Λευκωσία,
27 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Βόμβα» Λεονάρντο για Εμπαπέ: Θέλει να φύγει, η Ρεάλ ενεργεί παράνομα

Ο Λεονάρντο επιβεβαίωσε πως η Ρεάλ κινείται για τον Κιλιάν Εμπαπέ κατηγορώντας τη για περίεργους χειρισμούς

Επιβεβαιώθηκε η πρόταση της Ρεάλ για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί, Λεονάρντο, κατηγόρησε τη «βασίλισσα» για τεχνάσματα προκειμένου να ξεμυαλίσει τον Γάλλο άσο και να τον πάρει ελεύθερο σε έναν χρόνο. Παράλληλα έκανε σαφές πως πρόθεση της Παρί είναι να επεκτείνει το συμβόλαιο του Εμπαπέ, ο οποίος θέλει μεν να φύγει, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο με τους όρους που θέτει το γαλλικό κλαμπ.

«Η πρόθεσή μας ήταν πάντα να κρατήσουμε τον Κιλιάν με επέκταση συμβολαίου και εξακολουθεί να είναι. Είχαμε δύο σημαντικές προσφορές για την πώλησή του. Θέλουμε να του αποδείξουμε πως είναι σημαντικός παίκτης για μας, πως είναι στο επίκεντρο του πρότζεκτ μας, αλλά όχι υπεράνω αυτό. Η στάση της Ρεάλ μοιάζει με στρατηγική για να μην έχουμε ρόλο στην υπόθεση και να τον πάρει ελεύθερο σε έναν χρόνο. Η Ρεάλ συμπεριφέρεται με τον τρόπο αυτό εδώ και δύο χρόνια, κάτι που είναι λάθος και παράνομο, αφού έχει έρθει σε επαφή με τον παίκτη. Για μας αυτό είναι απαράδεκτο. Είναι απόδειξη πως έχουν συγκεκριμένη στρατηγική: έρχεται μια πρόταση έναν χρόνο πριν το τέλος του συμβολαίου του και μια εβδομάδα πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. Θέλουν να την απορρίψουμε για να δείξουν στον Κιλιάν πως έκαναν το παν για να τον αποκτήσουν και να αρχίσουν διαπραγμάτευση για τη νέα σεζόν», τόνισε.

«Απορρίψαμε την πρόταση της Ρεάλ, αλλά δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. Αν κάποιος θέλει να φύγει και υπάρχουν οι προϋποθέσεις, θα το δούμε. Αλλά έχουμε δημιουργήσει ένα όνειρο με τις προσθήκες που κάναμε φέτος και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας το καταστρέψει. Η πρόταση απέχει πολύ από την αξία του Κιλιάν. Επίσης η Μονακό έχει λαμβάνειν ένα ποσό και θεωρούμε την προσφορά αυτή ανεπαρκή. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τα νούμερα, αλλά είναι γύρω στα 160 εκατ. όπως γράφτηκε. Είναι λιγότερα από όσα πληρώσαμε για να τον αγοράσουμε εμείς. Όμως κυρίως αυτό που δεν μας αρέσει είναι οι χειρισμοί της Ρεάλ», πρόσθεσε.

«Ο Εμπαπέ θέλει να φύγει, είναι ξεκάθαρο για μένα. Όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πλάνα μας μια εβδομάδα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αν θέλει να φύγει δεν θα τον κρατήσουμε με το ζόρι, αλλά θα γίνει με τους όρους μας. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές μαζί του και μας έχει υποσχεθεί πως δεν θα φύγει από την ομάδα χωρίς αντάλλαγμα. Εμείς ποτέ δεν αφήσαμε ανοιχτή την πόρτα για κανέναν. Ποτέ! Τόσο εγώ όσο και ο πρόεδρος υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα της ομάδας. Θέλουμε να τον κρατήσουμε με επέκταση, αλλά αν θέλει να φύγει, θα πρέπει να γίνει με τους όρους μας. Το ίδιο ισχύει για όλους τους παίκτες», συνέχισε.

«Δεν έχουμε πρόθεση να μιλήσουμε ξανά με τη Ρεάλ. Η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 31 Αυγούστου. Για μας είναι σαφές, θέλουμε να τον κρατήσουμε και να του επεκτείνουμε το συμβόλαιο. Όμως δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να φύγει για λιγότερα από όσα τον αγοράσαμε από τη στιγμή που ακόμη οφείλουμε χρήματα στη Μονακό», κατέληξε.

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση