ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
16° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Βαϊνάλντουμ: «Δεν είμαι απόλυτα χαρούμενος στην Παρί»

Οι δηλώσεις του Ολλανδού

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν, αποκαλύπτοντας πως δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος και χαρούμενος.

Ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ, έκανε κάποιες δηλώσεις οι οποίες πρέπει να προβληματίσουν κάπως τη διοίκηση των «πρωτευουσιάνων».

Μέχρι τώρα ο 30χρονος μετράει 11 συμμετοχές με τις 5 από αυτές να έχει ξεκινήσει βασικός. Όπως είναι λογικό ο Ολλανδός άλλα περίμενε και άλλα βρήκε στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα χαρούμενος (στην Παρί). Επειδή η κατάσταση δεν είναι αυτή που θα ήθελα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και θα πρέπει να μάθω να το αντιμετωπίζω. Είμαι μαχητής. Πρέπει να είμαι θετικός και να δουλέψω σκληρά για να αλλάξω τα πράγματα.

Έχω παίξει πολύ τα τελευταία χρόνια, ήμουν πάντα σε φόρμα και τα πήγα πολύ καλά. Αυτό είναι κάτι διαφορετικό και χρειάζεται χρόνος για να το συνηθίσω. Πραγματικά ήθελα πολύ αυτό το νέο κεφάλαιο και όταν έρθει αυτό συμβαίνει. Είναι περίπλοκο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΓΚ 1: Τελευταία Ενημέρωση