ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτοιμη για την ιστορική νίκη στο Silver League η Εθνική Γυναικών

Nέα δοκιμασία για την Εθνική Γυναικών στο Silver League. Την Τρίτη 04 Ιουνίου 2019 στις 19:30 στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου οι παίκτριες του Γιάννη Νικολάκη αντιμετωπίζουν τη Γεωργία στην 3η αγωνιστική της διοργάνωσης με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και να πετύχει την πρώτη ιστορική νίκη μετά τη σπουδαία εμφάνιση, αλλά την ήττα από το Ισραήλ.

Η ομάδα μας μετά τη συμμετοχή στους ΑΜΚΕ και το αργυρό μετάλλιο επιστρέφει στο Silver League και ο Γιάννης Νικολάκης προετοίμασε τις παίκτριές του μετά την επιστροφή από το Μαυροβούνιο όσο πιο καλά μπορούσε ενώ στη διάθεσή του θα βρίσκεται και η Μανωλίνα Κωνσταντίνου που δεν ήταν στους Αγώνες Μικρών Κρατών.

Οι διεθνείς και η τεχνική ηγεσία ζητούν τη συμπαράσταση του κόσμου για να σπρώξει την Εθνική σε μια σπουδαία επιτυχία.

H αρχηγός της Εθνικής Άντρη Ιορδάνους ανέφερε σε δηλώσεις της ότι «είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και ζητούμε τη βοήθεια του κοινού για να κερδίσουμε. Έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Η Εθνική μας θα πσραταχθεί με τις: 1. Bάσω Ριαλά, 2. Αιμλία Δημητρίου, 4. Χρ. Δαϋίδ, 5. Ειρ. Ιωάννου, 6. Εβ. Λεωνίδου, 7. Στ. Ιωάννου, 9. Α. Χαραλάμπους,10. Β. Χατζηκωνστάντα, 11. Ελ. Μοσφιλιώτη, 12. Γ. Σταυρινίδου, 13. Α. Ιορδάνους, 14. Ι. Λεωνίδου, 16. Κ. Ζακχαίου, 18. Μ. Κωνσταντίνου. Εκτός αποστολής θα μείνει η Ράνια Στυλιανού.

Η Εθνική Γεωργίας δήλωσε τις:. Μ. Gabrindasvili, 2. N.Koraevi, 3. A. Tevdoradze, 4.T. Zigendi, 6. J. Sanadze, 7. Ulumbelashvili, 8. M. Beriasvili, 9. A. Diesamidze, 11. L. Simonia, 13. A. Kaladadze, 14.G. Markarashvili, 18. L. Lobzhanidze. Στην ομάδα της Εθνικής Γεωργίας αγωνίζεται η Laura Simonia που αγωνίστηκε τη φετινή περίοδο στην Αναγέννηση Δερύνειας.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X