ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τσαγγαρά: «Η Ανόρθωση είναι η ιστορία μας - Στόχος το πρωτάθλημα με τον Κούρρη»

Δηλώσεις της παίκτριας του Κούρρη Ερήμη, που είναι με την μορφή δανεισμού από την Ανόρθωση

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Κάτι μοναδικό συμβαίνει στην Β’ Κατηγορία της πετόσφαιρας γυναικών, με τον Κούρρη Ερήμη στην παρθενική του παρουσία στο πρωτάθλημα να διανύει μια εκπληκτική πορεία, έχοντας το απόλυτο σε νίκες, όντας στην πρώτη θέση με 27 βαθμούς μετά από εννέα αγώνες. Μάλιστα η ομάδα του Κούρρη δεν έχει χάσει ούτε και ένα σετ σε αυτά τα εννέα παιχνίδια, καθώς κέρδισε όλα τα ματς με σκορ 3-0.

Πρόκειται για μία νεοσύστατη ομάδα, η οποία δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία της Miroslavas Griban, η οποία είναι και η διευθύντρια.

Υπάρχουν αρκετές παίκτριες που ξεχωρίζουν στον Κούρρη και μία εξ αυτών είναι η λίμπερο της ομάδας, Χριστίνα Τσαγγαρά, η οποία αγωνίζεται στην ομάδα με την μορφή δανεισμού από την Ανόρθωση και φέτος τα πηγαίνει αρκετά καλά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το 24sports επικοινώνησε με την Χριστίνα και παρέθεσε τις δικές της δηλώσεις:

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά Χριστίνα πες μας λίγα λόγια για την πορεία της ομάδας, είστε αήττητες, έχοντας το απόλυτο σε νίκες και μάλιστα το απόλυτο στα σετ:

«Η ομάδα ξεκίνησε και δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της κυρία Miroslavas Griban η οποία είναι και η Διευθύντρια. Έχει επιλέξει πολύ καλές πετοσφαιρίστριες και με την καθοδήγηση της πετυχαίνουμε τις νίκες. Οι συμπαίκτριες μου είναι εξαιρετικές και η συνεργασία μας είναι άψογη και ο κάθε αγώνας που δίνομε παρόλο που το κάνουμε με απόλυτη σοβαρότητα και σεβασμό στους αντιπάλους είναι μια ευχάριστη διαδικασία αφού δεν διακατεχόμαστε από άγχος και αγωνιζόμαστε ομαδικά και ευχάριστα».

Πως είναι η σχέση σου με τις υπόλοιπες παίκτριες και το κλίμα της ομάδας;

«Είναι πολύ σημαντικό να αγωνίζεσαι με συμπαίκτριες που είναι αλάνθαστες και με πολλές εμπειρίες. Καμία προσπάθεια δεν πάει χαμένη και η τεχνική τους κατάρτιση είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Αυτό βοηθάει πολύ την λίμπερο της ομάδας και της δίνει δύναμη και πάθος για επιτυχίες. Το κλίμα στην ομάδα δε θα μπορούσε να ήταν καλύτερο και όπως σας έχω πει αγωνιζόμαστε σαν ομάδα και κανείς δεν μπορεί να πετύχει κάτι από μόνος του αν δεν υπάρχει η συνεργασία και η συμμετοχή των άλλων. Ο στόχος είναι το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αναφέρθηκες πιο πάνω στην διευθύντρια της ομάδας, πως την ζεις εσύ και ποια είναι η άποψη σου για αυτή:

«Η Miroslava είναι γνωστή πετοσφαιρίστρια με δίπλωμα προπονητή με πολλές εμπειρίες και πάνω από όλα αγάπη για το βόλεϊ. Με την σωστή καθοδήγηση της έρχονται και οι νίκες της ομάδας μας».

Είσαι με την μορφή δανεισμού από την Ανόρθωση στον Κουρρη Ερήμη, ποιος είναι ο στόχος ο δικός σου με αυτόν τον δανεισμό;

«Είχα πέραση ένα πολύ μεγάλο τραυματισμό ρήξη χιαστού και είχα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τη βοήθεια του θεού ο τραυματισμός έχει ξεπεραστεί και αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρίσκομε τώρα σε αυτή την ομάδα στον Κουρη Έρημης. Κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας είχα και τη ευκαιρία να αποκτήσω και το δίπλωμα του προπονητή. Τα μαθήματα που παρακολούθησα με βοηθούν πολύ στην απόδοση που έχω κατά τη διάρκεια των αγώνων. Ο στόχος όλων μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να ανέβουμε κατηγορία παραμένοντας όπως είμαστε σήμερα, χωρίς άγχος και αγαπημένη ομάδα».

Είσαι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Ανόρθωσης, τι σημαίνει για σένα αυτή η ομάδα και ένα μήνυμα στον κόσμο του Κούρρη;

«Η Ανόρθωση είναι η ιστορία μας, όλη η οικογένεια μου είναι με την Ανόρθωση η οποία μας θυμίζει την Αμμόχωστο στην οποία θέλουμε να επιστρέψουμε και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ. Στους αγώνες όμως πρέπει να αγωνιζόμαστε για την ομάδα στην οποία είμαστε παίκτριες. Ο κόσμος του Κούρρη Έρημης είναι πολύ περήφανος για την εξέλιξη της ομάδας και μας στηρίζει σε κάθε αγώνα. Θα τους κάνουμε γνωστούς σε όλη την Κύπρο».

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία Γυναικών: Τελευταία Ενημέρωση