ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Galacticos» η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως στις Γυναίκες

Πέραν των φοβερών ξένων Veronica Huntima και Tea Juric στην Ολυμπιάδα μεταγράφηκαν και σπουδαίες Κύπριες πετοσφαιρίστριες και όλες διεθνείς

Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως είναι με μια λέξη η πρωταθλήτρια των μεταγραφών στις Γυναίκες. Ένας «γαλαξίας» αστέρων θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στο «Νεάπολη – Επιστροφή».

Πέραν των φοβερών ξένων Veronica Huntima και Tea Juric στην Ολυμπιάδα μεταγράφηκαν και σπουδαίες Κύπριες πετοσφαιρίστριες και όλες διεθνείς όπως:

Η Σοφία Μανίταρου που χαρακτηρίστηκε ως η κυρία του Κυπριακού βόλεϊ. Αγωνιζόμενη ως κεντρική, έχει κερδίσει με την ομάδα του Απόλλωνα 5 πρωταθλήματα και 5 super cup. Από τα 17 της, μέλος της γυναικείας Εθνικής Ομάδας Κύπρου με πολλές επιτυχίες και χρυσά.

Η Ιωάννα Λεωνίδου που αποκτήθηκε με ελευθέρας. Σε ηλικία 14 χρόνων άρχισε να συμμετέχει στην ομάδα γυναικών του Απόλλωνα, ενώ στα 15 της ήρθε η πρώτη κλήση για τις εθνικές ομάδες, πρώτα για τη Νεανίδων και μετά για τη Γυναικών. Στη διάρκεια των σπουδών της στην Ελλάδα αγωνίστηκε σε ομάδες της 1ης και 2ης κατηγορίας. Αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου.

Η διεθνής με την Εθνική Νεανίδων Δέσπονα Σιμανόφσκι ήλθε από τον Απόλλωνα για να δώσει βάθος στον πάγκο.

Η Polina Donchuk με καταγωγή τη Ρωσία. Όταν ήρθε στην Κύπρο, η πρώτη της ομάδα ήταν ο Παφιακός, και στη συνέχεια ο Απόλλωνας, η ΑΕΛ και η ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου. Παίζει στη θέση της πασαδόρου και αποκτήθηκε με ελευθέρας.

Η Άννι Σιάγα, 16 ετών, αποκτήθηκε με ελευθέρας από την ΑΕΛ Λεμεσού. Στα δυο τελευταία χρόνια συμμετείχε στην ομάδα γυναικών της Λεμεσιανής ομάδας.

Η Χριστίνα Χριστοφορίδου αποκτήθηκε φέτος με υποσχετική από την Ανόρθωση και αγωνίζεται ως κεντρική. Πέρσι αγωνιζόταν στην Ομόνοια.

Η Βαλέρια Σιακίδου διεθνής που ξεκίνησε από την ΑΕΛ και αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Ανόρθωση.

Ακόμα η Ολυμπάδα απέκτησε τη διεθνή με τις Νεάνιδες Παναγιώτα Νικολάου από τον Μαραθώνα Κ.Β.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.: Τελευταία Ενημέρωση

X