ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βήμα πρόκρισης για την Ολυμπιάδα

Επικράτησε της ΑΕΚ με 3-0

Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην τετράδα του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας αφού επικράτησε της ΑΕΚ Λάρνακας με 3-0 σετ.

Η ομάδα της Νεάπολης ήταν πολύ καλή και δεν επέτρεψε στην Λαρνακιώτικη ομάδα να διεκδικήσει κάποιο σετ. Τα πάντα θα κριθούν όμως στον επαναληπτικό της Λάρνακας στις 09 Φεβρουαρίου. Η Ολυμπιάδα χρειάζεται δυο σετ για πρόκριση.

Η ΑΕΚ θα ψάξει τη νίκη με 3-0 και 3 -1 σετ για να οδηγήσει την πρόκριση σε χρυσό σετ των 15 πόντων.

Η Ολυμπιάδα μπήκε φουριόζα στον αγώνα και αφού ξέφυγε στο σκορ προηγήθηκε άνετα με 2-0 σετ κερδίζοντας με 25-11 και 25-15.

Στο τρίτο σετ η Ολυμιάδα ήταν πολύ σοβαρή ξανά και προηγήθηκε 15-08. Η διαφορά αυξάνετο με τις «μελανόλευκες» να προηγηθούν με 11 πόντους 21-10. Το σκορ ανέβηκε στο 24-14 για να επιβληθεί 25-14 σε 56’.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Γ. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ): Λεωνίδου, Hudima, Mudritskaya, Μανίταρου, Πέτρου, Cudworth – Λίμπερο: Κούτα – Αλλαγές:Σιάγια, Ντόντσουκ.

AEK (Σ. ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΟΥ / ΓΕΩΡΓΙΟΥ): Χαραλάμπους, Ιωάννου, Δημητρίου, Χατζηπέτρου, Ulumperasvili, Στυλιανού – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη – Αλλαγές: Λάρκου ,Ιακώβου, Αντωνίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.: Τελευταία Ενημέρωση