ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τόπο στα νιάτα και νίκη της ΑΕΛ

Ανέβηκε στην κορυφή με 24 πόντους...

24sports team

info@24sports.com.cy

Η απραξία δεν επηρέασε την Robo Markets ΑΕΛ. Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών οι «γαλαζοκίτρινες» κέρδισαν την ΑΕΚ στο «ΚΙΤΙΟΝ» με 0-3 σετ (14-25, 12-25, 11-25) και ισοβαθμούν με τον Property Gallery Απόλλων στην κορυφή με 24 βαθμούς.

Η ΑΕΚ που έπαιξε με αρκετές νεαρές άκρως ταλαντούχες παίκτριες, αλλά χωρίς την αρχηγό Έλενα Μοσφιλιώτη προσπάθησε πολύ, αλλά δεν απέφυγε την ήττα. H Robo Markets ΑΕΛ που χρησιμοποίησε πολλές νεαρές επίσης, επιβλήθηκε άνετα στα δυο πρώτα σετ 14-25, 12-25 και προηγήθηκε με 0-2 σετ. Στο τρίτο οι Λεμεσιανές ξέφυγαν 10-23 για να κερδίσουν 11-25 και να φύγουν από τη Λάρνακα με τη νίκη 0-3 σετ.

ΑΕΚ (Σ. ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΟΥ – ΓΕΩΡΓΙΟΥ): Χαραλάμπους, Στυλιανού, Ulumberashvili, X’’ Πέτρου, Δημητρίου, Λάρκου – Λίμπερο: Ιακώβου – Αλλαγές: Λευκαρίτη, Αντωνίου, Πελεκάνου, Ιωάννου.

Robo Markets ΑΕΛ (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Παύλου, Σπύρου, Πεχλιβάνη, Stedile, da Silva, Κατσουνωτού, – Λίμπερο 1: Kοκκή, Λίμπερο 2: Κωνσταντίνου – Αλλαγές: Ε. Παναγιώτου, Χ. Κυπριανού, Μ. Φελλά, Τζ. Θεοδοσίου, Χρ. Θεοδοσίου.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση