ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σούπερ ΑΕΛ στο ντέρμπι

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – Robo Markets ΑΕΛ 1-3 (16-25, 13-25, 25-23,22-25)

Σούπερ ήταν η Robo Markets ΑΕΛ στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Σαν έτοιμη από καιρό, η ομάδα του Στέλιου Μασιά κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε στο μεγάλο ντέρμπι την Ανόρθωση με 1-3 σετ στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως και σαφώς απέκτησε πάμπολλα πλεονεκτήματα από το ξεκίνημα.

Οι «γαλαζοκίτρινες» του Στέλιου Μασιά έπαιξαν φοβερό βόλεϊ στα δυο πρώτα σετ και προηγήθηκαν 0-2. Η Ανόρθωσις αντέδρασε κερδίζοντας το τρίτο σετ 25-23 μειώνοντας, αλλά δεν έκανε την ολική ανατροπή. Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έκανε ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα.

Στα πρώτα δυο σετ μέσα σε 45’ η Robo Markets ΑΕΛ προηγήθηκε με δυο σετ κερδίζοντας σε 25’ και 20’ 16-25 και 13 -25. Το τρίτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις δυο ομάδες να μάχονται με πείσμα για το σετ. Τελικά, η ομάδα του Al. Boscovic το κέρδισε 25-23 σε 27’ και μείωσε στο ντέρμπι. Το τέταρτο σετ ήταν εξαιρετικό με τις δυο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία, αλλά την Robo Markets ΑΕΛ πιο αποτελεσματική να κερδίζει 22-25 σε 27’ κερδίζοντας τον αγώνα με 1-3 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(A.BOSCOVIC):Χαραλάμπους,Bratuhhina, Ριαλά, Caetano, Βασιλείου, Τζιακίδου – Λίμπερο: Δαϋίδ.

Robo Markets ΑΕΛ (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ):Milca, Παύλου, Πεχλιβάνη, Gryban, Σπύρου, Stedile – Λίμπερο 1: Κοκκή, Λίμπερο 2: Κωνσταντίνου – Αλλαγές: Kατσουνωτού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση