ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μίλησε» η κλάση της

Η Robo Markets ΑΕΛ ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος

Η Robo Markets ΑΕΛ ανέβηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Στο μίνι Λεμεσιανό ντέρμπι που είχε τεράστιο ενδιαφέρον κέρδισε στο Λύκειο Πολεμιδιών την Lemesos Volleyball με 3-0 σετ σε 72’ και επέστρεψε σε αγώνες και νίκες μετά από τρεις εβδομάδες. Η Lemesos Volleyball παρουσιάστηκε σε πολύ κατάσταση και ίσως έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν και σίγουρα την πιο μεστή απέναντι σε ισχυρό αντίπαλο. Ειδικά στο πρώτο σετ ήταν ισοδύναμη με την Robo Markets ΑΕΛ.

Πραγματικό ντέρμπι ήταν το πρώτο σετ. Η Lemesos Volleyball ήταν αποφασισμένη και αιφνιδίασε την Robo Markets ΑΕΛ. Οι «ροζ» προηγήθηκαν 05-01 με τις «γαλαζοκίτρινες» να προηγούνται 15-18, αλλά στα τελικά στάδια του σετ η Lemesos μείωσε στον πόντο 22-23. Τελικά, η Robo Markets ΑΕΛ πήρε το σετ 22-25 σε 25’ και προηγήθηκε.

Νέα «μηνύματα» έστειλε η Lemesos Volleyball που προηγήθηκε 02-00, 05-03 και 07-05 στην έναρξη του δεύτερου σετ αναγκάζοντας την Robo Markets ΑΕΛ να κυνηγά. Το σετ διατηρούσε το ενδιαφέρον σε πολύ υψηλά επίπεδα με την Robo Markets ΑΕΛ να ισοφαρίζει σε 11-11 ανατρέποντας και τα δεδομένα όταν προηγήθηκε 11-15 αποσπώντας διαφορά για πρώτη φορά στο σετ. Το δεύτερο σετ έμοιαζε σε πλοκή με το πρώτο. Οι «γαλαζοκίτρινες» είχαν μεν το +4, αλλά οι «ροζ» επιχείρησαν την αντεπίθεσή τους μείωσαν στο -3 17-20, αλλά η Robo Markets ΑΕΛ «καθάρισε» το σετ κερδίζοντας 19-25 σε 25’ γράφοντας το 0-2 σετ.

H Robo Markets ΑΕΛ μπήκε με στόχο να ολοκληρώσει τον αγώνα και προηγήθηκε 03-06 και 04-08, ενώ με το υπέρ της 07-12 πήρε γερό προβάδισμα και για το τρίτο σετ. Οι «γαλαζοκίτρινες» συνέχισαν να είναι καλύτερες και το ταμπλό στο Λύκειο Πολεμιδιών έγραφε 11-17, ωστόσο οι «ροζ» ανέβηκαν και μείωσαν στους τέσσερις πόντους 14-18. Η Robo Markets ΑΕΛ δεν επηρεάστηκε και δημιούργησε νέα διαφορά 7 πόντων 15-22 που την κατέστησε μεγάλο φαβορί για το σετ και τη νίκη που τελικά εξασφάλισε με 16-25 σε 22’ και 0-3 σετ.

LEMESOS VOLLEYBALL(Α. ΣΠΥΡΟΥ): Σιδερά, Azevedo, Λάσπου, Ε. Μιχαήλ, Σίσκου, Summer – Λίμπερο 1: Α. Μιχαήλ, Λίμπερο 2: Καραολή – Αλλαγή: R. Bozianu.

Robo Markets ΑΕΛ (ΣΤ.ΜΑΣΙΑΣ):Da Silva, Κατσουνωτού, Chatarashvili, Θεοτή, Σπύρου, Πεχλιβάνη – Λίμπερο 1,: Κοκκή – Λίμπερο 2: Σ.Κωνσταντίνου.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση