ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σούπερ προημιτελικός στη Λεμεσό

Το μεγάλο Λεμεσιανό ντέρμπι Sabbianco Απόλλων – BetOnAlfa ΑΕΛ ξεχωρίζει από τους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας που είναι ορισμένοι για την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 στις 20:00. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων, ενώ θα γίνουν άλλοι δυο επαναληπτικοί. Αναλυτικά:

ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΛΛΩΝ: Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ – BetOnAlfa ΑΕΛ

Το Λεμεσιανό ντέρμπι προκαλεί για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον των πετοσφαιρόφιλων πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πρώτο προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου. Οι δυο ομάδες θα τα πουν για τρίτη φορά μεταξύ τους τη φετινή χρονιά και ήδη μοιράζονται τις νίκες.

Ο γηπεδούχος Sabbianco Απόλλων θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα για να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης παρόλο που τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό.

Η BetOnAlfa ΑΕΛ μετά την ευρωπαϊκή δοκιμασία επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις επιδιώκοντας ένα αποτέλεσμα στην έδρα του αντιπάλου της που θα την καθιστά φαβορί για πρόκριση. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο «Νίκος Σολωμονίδης».

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (ΑΤΙ): ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ
Συγκλονιστικός αναμένεται ο επαναληπτικός μεταξύ της Ανόρθωσις και της Τεχνοοικία ΑΕΚ στο Αθλητικό Κέντρο της Ανόρθωσις στο ΑΤΙ. Η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε τον πρώτο αγώνα στη Λάρνακα με 1-3, αλλά οι «κιτρινοπράσινες» μπορούν να αντιδράσουν και να πετύχουν το διπλό πρόκρισης.

Η Ανόρθωσις που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση βολεύεται και με ήττα 2-3, αλλά θα προσπαθήσει για τη νίκη ώστε να μην μπει σε περιπέτειες. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ δεν έχει άλλη επιλογή παρά να διεκδικήσει διπλό και πρόκριση. Αυτό προϋποθέτει νίκη με 3-0 ή 3-1 ώστε να οδηγήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τους ημιτελικούς το ΘΟΙ Αυγόρου.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ
Στη Λευκωσία θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός του 0-3 που πέρασε η Ολυμπιάδα από τη Δερύνεια την περασμένη Τρίτη. Το αποτέλεσμα αυτό καθιστά την προσφυγική ομάδα ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά.
Η ομάδα της Έφης Πέτρου αρκείται με ήττα 2-3. Οι Δευνειώτισσες θα παλέψουν και θα προσπαθήσουν να φέρουν τον επαναληπτικό στα μέτρα τους ώστε να κερδίσουν με 3-0 ή 3-1 και να οδηγήσουν την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Ο νικητής του ζευγαριού αυτού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ομάδα που θα προκριθεί από το Λεμεσιανό ντέρμπι Sabbianco Απόλλων – BetOnAlfa ΑΕΛ.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση