ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Όλοι παν… κλουβί (vid)

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Ο πρόεδρος του βόλεϊ, Τζέρυς, ο προπονητής του ποδοσφαίρου, Πάμπος, ο Κύπρος πρόεδρος του ΣΥΦΑΕΛ, ο Θεόδωρος εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας, ο Γεωργιάδης ποδοσφαιριστής, η Δέσποινα αρχηγός της ομάδας πετόσφαιρας, η Μάγκντιτς  παίκτρια επίσης του βόλεϊ, ο Δημήτρης γενικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής εταιρείας, ο Κώστας πρόεδρος του μπάσκετ, ο Πέτρος προπονητής στην καλαθόσφαιρα, οι θαμώνες του  Yellow Pride… όλοι απόψε το βράδυ θα παν στο «κλουβί».

Ωραίο βίντεο έφτιαξαν οι του βόλεϊ για να πωρώσουν τον κόσμο  όσον αφορά το αποψινό παιγνίδι που θα γίνει στις 20:00 κόντρα στις Ελβετίδες της Νοσαντέλ για τη φάση των 16 του CEV Challenge Cup.

Δύσκολο παιγνίδι απ’ ότι μου έχουν πει οι πιο ειδικοί από μας, αφού η Ελβετική ομάδα πέραν του ότι έχει το αβαντάζ του 3-1 από το πρώτο ματς είναι μια ομάδα ικανή ακόμη και για το διπλό μέσα στη Λεμεσό.

Τώρα άμα πάει ο κόσμος και το πάμε  στο ΑΕΛ ολέ, ΑΕΛ ολέ, ΑΕΛ ολέ, ΑΕΛ ολέ…   κάτι μπορεί να γίνει. Σου το λέω και δεν το κάνω γιατί μου έχουν πει… αξίζει το κόπο να πας. Μπυρίτσα στο Yellow Pride, καμιά κουβέντα για την ομάδα, για το ντέρμπι της Κυριακής, μπορεί να δεις και κανά παίκτη, τον Πάμπο εσύ που τρελαίνεσαι μαζί του, μια χαρά.

Μετά ξεκινά το ματς, τα κορίτσια, η μπάλα από δω από κει, άμα κιόλας έρθει η νίκη, να σαι σίγουρος δεν θα το μετανιώσεις. Ακόμη και στην ήττα πόσο να ξενερώσεις δηλαδή;

Όπως και να έχει όλοι θα παν βόλεϊ. Είναι μια καλή προθέρμανση ενόψει της Κυριακής με τους Σκαλιώτες. Τι Σκαλιώτες, τι Ελβετοί ένα πράγμα…

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση