ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναχωρεί για την πρόκληση

Δελτίο Τύπου που αφορά το παιχνίδι που θα δώσει για το Cev Challenge Cup απέναντι στη Viteos NEUCHATEL Université εξέδωσε η πετοσφαιρική ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

Η Ομάδα μας αναχωρεί αύριο 24/1/2017 στις 05:00 το πρωί για την Ελβετία για τον δεύτερο ευρωπαϊκό αγώνα του Cev Challenge Cup - Women όπου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25/1/2017 στις 20:00μ.μ με την Viteos NEUCHATEL Université για την φάση των 16 της διοργάνωσης. Καλό ταξίδι σε όλη την αποστολή της ομάδας μας και ειδικά τα κορίτσια μας να θυμάστε ότι δεν ταξιδεύετε μόνες, γιατί η ψυχή του κάθε ΑΕΛίστα θα είναι στο πλευρό σας και έβδομος παίκτης σας. Ευχή όλων μας ένα θετικό αποτέλεσμα ούτως ώστε να μπουν γερά θεμέλια πρόκρισης στο μέγιστο δυνατό βαθμό ούτως σώστε στον επαναληπτικό μέσα στο δικό μας σπίτι "καμίνι" να ζήσουμε και πάλι ιστορικές στιγμές περνώντας στους 8 της διοργάνωσης, και γιατί ξέρει ο κάθε ΑΕΛίστας τι πρέπει να κάνει.

Αποστολή της ομάδας μας:
1 : Κωνσταντινίδου Στυλιανή
3 : Κωνσταντίνου Στέλλα
4 : Σταύρου Άρτεμης
5 : Παύλου Oxana (Santra)
6 : Αγγελοπούλου Μαριότα L
7 : Ripnaya Ekaterina
10: Ριαλά Βασιλική
11: Magdic Matea
12: Jovanovic Vesna
13: Στεφάνου Έβελιν L
16: Boncheva Vesela
17: Trivunovic Sanja
Προπονητής: Στέργιος Φραγκίσκου
Β.Προπονητής: Γιώργος Πλατρίτης
Φυσικοθεραπευτής: Michel Issa

Επικεφαλής της ομάδας μας όπου θα συνοδεύει και την αποστολή στην Ελβετία θα είναι ο πρόεδρος Παντελής Χριστοδούλου (Jerrys).

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση