ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μία κίνηση που αλλάζει τις ισορροπίες…

Όταν παίρνεις ένα από τους πιο πετυχημένους προπονητές του αθλήματος, σίγουρα δείχνεις ότι έχεις ψηλές βλέψεις

Με μία λυτή ανακοίνωση η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του Παφιακού γνωστοποίησε χθες την συμφωνία με τον προπονητή, Γιάννη Γιαπάνη.

Μία κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση του σωματείου να φτιάξει μία καλή ομάδα που θα διεκδικήσει πράγματα και να αλλάξει τις ισορροπίες στο άθλημα.

Ο νεαρός προπονητής ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας του Απόλλωνα στην κατάκτηση 12 σερί τίτλων (4 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα και 4 Σούπερ Καπ), από το 2013, μέχρι το 2017.

Σίγουρα, τα δεδομένα αυτή την στιγμή είναι πολύ διαφορετικά, καθώς θα χρειαστεί να φτιάξει μία ομάδα από την αρχή. Μία ομάδα η οποία δεν έχει πρωταγωνιστήσει ποτέ ξανά στην γυναικεία πετόσφαιρα και σίγουρα οι δυσκολίες είναι πολύ πιο μεγάλες.

Όμως, αυτό από την άλλη είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για τον 40χρονο προπονητή, καθώς θα δημιουργήσει κάτι εντελώς δικό του, με την στήριξη βέβαια της διοίκησης.

Διότι, για να μπορείς να πετύχεις κάτι μεγάλο θα πρέπει να υπάρχει συλλογική δουλειά από όλους στην ομάδα. Πάντως, από πλευράς της διοίκησης υπάρχει η διάθεση για να κάνουν αυτά που πρέπει για να φτάσει ψηλά η ομάδα.

Και από την στιγμή που υπάρχει η διάθεση, βρήκαν το κατάλληλο άτομο για να χτίσει αυτό που ονειρεύονται στην Πάφο.

Α Κατηγορία Γυναικών: Τελευταία Ενημέρωση

X